• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Akoestiek advies

 

Specialist in akoestiek advies

 

Wij begrijpen als geen ander waarom je akoestiek advies zoekt. Onze ervaring heeft geleerd hoe storend verkeerde klanken zijn. Wij zijn dan ook benieuwd waar je last van hebt. Onverstaanbaarheid? Te veel galm? Een te hoge geluidsdruk? Een doffe of juist lege sfeer? Bijvoorbeeld in het kantoor, de bedrijfsruimte, receptieruimte, repetitieruimte of uitgaansgelegenheid? Dan vraagt ook jouw ruimte om akoestiek advies. Voor een prettige sfeer waarin optimaal gewerkt wordt. Vraag daarom vrijblijvend naar ons deskundige advies.

 

Akoestiek advies dat bij je past

 

Omdat Perla Kantoorinrichting hoogwaardige bedrijfsruimten inricht, is akoestiek advies extra belangrijk. Wij werken dan ook met ervaren specialisten. Zo willen wij je laten profiteren van optimale expertise. Want je hebt het meest aan complete kennis over alle natuurkundige principes achter het akoestiekprobleem. Zo krijg je de meest geschikte oplossing. Met oog op zowel de inrichting als dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Veelvoorkomende akoestiek problemen

 

Veelgehoorde klachten over akoestiek gaan over galm, die wordt veroorzaakt door harde, gladde oppervlakten. Storend is ook de metaalachtige ‘flutter-echo’ door parallelle muren en plafonds. Wat het probleem ook is, de oplossing begint bij persoonlijk advies. Want iedere ruimte en inrichting is net weer even anders. En dus de akoestiek ook. Maak daarom een afspraak met onze adviseur die zorgt voor de juiste inschatting van je situatie.

 

Geschikt advies en passende producten

 

Talloze factoren bepalen de klank van een ruimte. Hierdoor bestaan haast evenveel oplossingen. Gelukkig maar, want zo past ons advies en product echt bij de specifieke situatie. Hiervoor gebruiken wij uiteenlopende oplossingen zoals hieronder:

Houd hierbij echter rekening met het volgende: het product is slechts de helft van de oplossing. Welke onderdelen ook van toepassing zijn voor de akoestiek, de juiste plaatsing hiervan bepaalt de effectiviteit. Ook deze is het resultaat van goede berekeningen en overwegingen. Daarom ontvang je ook advies en heldere instructies voor een gemakkelijke installatie. Indien gewenst plaatsen wij de oplossingen op locatie.

  • Akoestische baffles, panelen en platen
  • Akoestische wandpanelen, schermen, plafond en schilderijen
  • Bureau-scheidingswanden
  • Geluidsabsorberende gordijnen en lamellen

Fraaie akoestiek, fraai interieur

 

Onze oplossingen voor akoestiek zijn niet alleen effectief, maar ook fraai. Want net als ieder ander willen wij dat de inrichting smaakvol blijft. Hiervoor creëren wij een passende sfeer. Omdat de juiste emotie in de ruimte net zo belangrijk is als de klank. Zeker in een zakelijke omgeving. Daarom zijn onze adviezen en producten akoestisch én esthetisch verantwoord. Niet zelden zijn onze oplossingen zelfs visueel van toegevoegde waarde. De moderne akoestische bewerking gaat onopvallend op in de inrichtingsstijl, of verrijkt deze op fraaie wijze.

 

Bekijk hier onze brochure over akoestische producten

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting