br

Akoestiek advies

 

Uw specialist in akoestiek-advies

 

Wij begrijpen als geen ander waarom u akoestiek-advies zoekt. Onze ervaring heeft geleerd hoe storend verkeerde klanken zijn. Wij zijn dan ook benieuwd waar u last van heeft. Onverstaanbaarheid? Te veel galm? Een te hoge geluidsdruk? Een doffe of juist lege sfeer? Bijvoorbeeld in uw kantoor, bedrijfsruimte, receptieruimte, repetitieruimte of uitgaansgelegenheid? Dan vraagt ook uw ruimte om akoestiek-advies. Voor een prettige sfeer waarin optimaal gewerkt wordt. Vraag daarom dan vrijblijvend naar ons deskundige advies.

 

Akoestiek-advies dat bij u past

 

Omdat Perla Kantoorinrichting hoogwaardige bedrijfsruimten inricht, is akoestiek-advies extra belangrijk. Wij werken dan ook met ervaren specialisten. Zo willen wij u laten profiteren van optimale expertise. Want u heeft het meest aan complete kennis over alle natuurkundige principes achter uw akoestiekprobleem. Zo krijgt u de meest geschikte oplossing. Met oog op zowel uw inrichting als dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Veelvoorkomende akoestiekproblemen

 

Veelgehoorde klachten over akoestiek gaan over galm. Die wordt veroorzaakt door harde, gladde oppervlakten. Storend is ook de metaalachtige ‘flutter-echo’ door parallelle muren en plafonds. Wat uw probleem ook is, uw oplossing begint bij persoonlijk advies. Want ook uw ruimte en inrichting zijn net weer even anders. En dus uw akoestiek ook. Maak daarom een afspraak met onze adviseur. Zorgt voor de juiste inschatting van uw situatie.

 

Geschikt advies en passende producten

 

Talloze factoren bepalen de klank van uw ruimte. Hierdoor bestaan haast evenveel oplossingen. Gelukkig maar, want zo past ons advies en product echt bij uw specifieke situatie. Hiervoor gebruiken wij uiteenlopende oplossingen zoals hieronder:

Houdt u hierbij echter rekening met het volgende: het product is slechts de helft van uw oplossing. Welke onderdelen ook van toepassing zijn voor uw akoestiek, de juiste plaatsing hiervan bepaalt de effectiviteit. Ook deze is het resultaat van goede berekeningen en overwegingen. Daarom ontvangt u ook advies en heldere instructies voor een gemakkelijke installatie. Indien gewenst plaatsen wij de oplossingen voor u, op locatie.

  • Akoestische baffles
  • Akoestische panelen
  • Akoestische platen
  • Akoestische wandpanelen
  • Akoestische schermen
  • Akoestisch plafond
  • Akoestische schilderijen
  • Bureau-scheidingswanden
  • Geluidsabsorberende gordijnen
  • Geluidsabsorberende lamellen

Fraaie akoestiek, fraai interieur

 

Onze oplossingen voor uw akoestiek zijn niet alleen effectief, maar ook fraai. Want net als u willen wij dat uw inrichting smaakvol blijft. Hiervoor creëren wij een passende sfeer. Omdat de juiste emotie in uw ruimte net zo belangrijk is als de klank. Zeker in een zakelijke omgeving. Daarom zijn onze adviezen en producten akoestisch én esthetisch verantwoord. Niet zelden zijn onze oplossingen zelfs visueel van toegevoegde waarde. Uw moderne akoestische bewerking gaat onopvallend op in uw inrichtingsstijl, of verrijkt deze op fraaie wijze.

 

Bekijk hier onze brochure over akoestische producten

 

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!