Perla duobureau bench SD Get together hout

Duo bureaus

Een duo bureau is de perfecte oplossing voor het creëren van ideale werkplekken voor je medewerkers, zowel in teamverband als in kantoortuinen.

Wat de ergonomie betreft, bieden duo bureaus individueel verstelbare werkbladen, waardoor medewerkers een ergonomische werkplek kunnen creëren die aan hun behoeften voldoet. Ook zijn er zit-sta duo werkplekken beschikbaar, waarmee medewerkers eenvoudig kunnen overschakelen naar een staande werkhouding.

Een zit sta bureau duo of een enkel zit sta bureau?

Twijfel je tussen een duo zit-sta-werkplek en een enkele zit-sta-werkplek en ben je op zoek naar advies? We staan klaar om je te assisteren. Allereerst biedt een duo zit-sta-werkplek ruimtebesparing. Doordat twee bureaus aan elkaar zijn gekoppeld, creëer je eenvoudig twee comfortabele werkplekken. In vergelijking neemt een enkel bureau meer ruimte in beslag, omdat deze los van elkaar geplaatst moeten worden. Daarom is een duo zit-sta-bureau een uitstekende optie voor kleinere kantoren.

Bovendien bevordert een duo zit-sta-werkplek een gevoel van eenheid en biedt het aangename samenwerkingsmogelijkheden voor teams. De verbonden werkplekken creëren een gevoel van samenhorigheid en stellen teams binnen je organisatie in staat om efficiënt samen te werken in goed georganiseerde blokken.

Waar op te letten bij het kopen van een duo bureau

Het is van belang om goed na te denken over de toepassing van duo bureaus. Duo bureaus kunnen een uitstekende keuze zijn als je op zoek bent naar een strakke kantooropstelling. Ze bestaan uit één frame, waardoor je altijd verzekerd bent van een naadloze aansluiting tussen de bureaus. Als je meerdere duo bureaus achter elkaar plaatst, creëer je een uniforme rij van duo werkplekken, met scheidingswanden die perfect op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een gevoel van rust en eenheid in je kantoorruimte.

Daarnaast zijn duo werkplekken ideaal voor kleinere teams. Een bureau voor twee personen bespaart namelijk veel ruimte. Dankzij de scheidingswand tussen de twee werkplekken behouden medewerkers toch enige mate van privacy.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

De getoonde duo bureaus zijn slechts een greep uit onze collectie.

Neem contact met mij op en ik help je graag verder!