• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Diensten

 

Ontdek tijdens de inventarisatiefase welke disciplines binnen onze diensten van toepassing zijn

 

De basis van bijna elk inrichtingstraject is een plattegrond! Aan de hand van het pakket van eisen en de plattegrond maken wij een functionele indeling en bepalen de diensten. Om de identiteit van de organisatie te versterken creëren wij een interieurconcept. Deze bestaat uit het samenspel van vormgeving, kleuren, sferen en materiaalgebruik. Het interieurconcept en de functionele indeling vormen samen het interieurplan en af te nemen diensten. Bij het vervaardigen van het interieurplan zullen wij tevens toetsen of budget, tijdsplanning en gemaakte afspraken volgens planning verlopen. Met het uiteindelijk doel een werkomgeving te realiseren die ervoor zorgt dat medewerkers plezierig, productief en professioneel kunnen werken.

Interieurontwerp

Door ons interieurontwerp wordt de inrichting één met het bedrijf. Het interieurontwerp sluit perfect aan op de bedrijfscultuur, werkwijze én budget.

Lees meer

Interieurstyling

De juiste sfeer en uitstraling kunnen een zeer krachtige boodschap communiceren naar relaties en eigen personeel. Interieurstijlen helpen ons bij het vinden van een geslaagde inrichting.

Lees meer

Projectmanagement

Professionele ondersteuning bij het realiseren van renovatie, bouw- of verhuistrajecten is voor veel bedrijven steeds belangrijker.

Lees meer

Ergonomie advies

Door verantwoorde ergonomie groeit de tevredenheid binnen een organisatie. En daarmee het werkplezier en de efficiëntie.

Lees meer

Kabelmanagement

Onderdeel van de moderne werkomgeving is een opgeruimde inrichting. Zorg daarom voor professioneel kabelmanagement en wij helpen graag.

Lees meer

Montage- en verhuisdienst

Kies voor onze montage- en verhuisdienst als je efficiënt, probleemloos en voordelig wilt verhuizen. Want een verhuizing is een van de meest stressvolle perioden.

Lees meer

Van interieurontwerp tot montage diensten

Wat doen wij en op welke manier en binnen welke diensten? Wij leveren inrichtingscomponenten en treden op als regisseur bij het gehele traject van inrichten. Wij zijn namelijk van mening dat het neerzetten van tafels en stoelen niet direct leidt tot het creëren van een inspirerende en functionele werkomgeving. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over alle diensten.

Het gehele inrichtingstraject doorloopt een gestructureerd proces binnen onze diensten. Het totale proces bestaat uit de volgende vier fases:

1. Inventarisatiefase

In de inventarisatiefase proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de organisatie. Gebouwenonderzoek, Programma Van Eisen, vlekkenplan en kostenraming geven richting aan de ontwerpfase en bepalen met welke diensten we aan de slag gaan.

2. Ontwerpfase

Nadat alles is geïnventariseerd en de wensen, eisen en haalbaarheid duidelijk zijn kan er worden begonnen aan de ontwerpfase. Tijdens deze fase besteden we aandacht aan het indelingsplan, vloerenplan, verlichtingsplan, kleur, materiaalgebruik en andere diensten.

3. Voorbereidingsfase

De voorbereidingsfase is de brug tussen de ontwerpfase en de implementatiefase. Hierin worden diensten uitgewerkt als bestektekeningen, technische omschrijvingen, projectplanning en budgetbewaking.

4. Implementatiefase

De laatste fase om alles te realiseren is de implementatiefase. Hierin besteden we aandacht aan projectbegeleiding, verhuisbegeleiding, bewaking budget en de oplevering van de diverse diensten en elementen.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting