br

Diensten

 

Tijdens de inventarisatiefase wordt duidelijk welke disciplines binnen onze dienstverlening van toepassing zijn voor uw project.

De basis van bijna elk inrichtingstraject is een plattegrond! Aan de hand van het Pakket van eisen en de plattegrond maken wij een functionele indeling. Om de identiteit van uw organisatie te versterken creëren wij een interieurconcept. Deze bestaat uit het samenspel van vormgeving, kleuren, sferen en materiaalgebruik.  Het interieurconcept en de functionele indeling vormen samen het interieurplan. Bij het vervaardigen van het interieurplan zullen wij tevens toetsen of budget, tijdsplanning en gemaakte afspraken volgens planning verlopen. Met het uiteindelijk doel een werkomgeving te realiseren die er voor zorgt dat medewerkers plezierig, productief en professioneel kunnen werken.

Interieurontwerp

Door ons interieurontwerp wordt uw inrichting één met uw bedrijf. Uw inrichting sluit perfect aan op uw bedrijfscultuur, werkwijze én budget.

Lees meer

Interieurstyling

De juiste sfeer en uitstraling kunnen een zeer krachtige boodschap communiceren naar relaties en eigen personeel. Interieurstijlen helpen ons bij het vinden van een geslaagde inrichting.

Lees meer

Projectmanagement

Professionele ondersteuning bij het realiseren van renovatie, bouw- of verhuistrajecten is voor veel bedrijven steeds belangrijker.

Lees meer

Ergonomie advies

Door verantwoorde ergonomie groeit de tevredenheid binnen uw organisatie. En daarmee het werkplezier en de efficiëntie.

Lees meer

Kabelmanagement

Onderdeel van uw moderne werkomgeving is een opgeruimde inrichting. U zorgt daarom voor professioneel kabelmanagement en wij helpen u daarbij.

Lees meer

Montage- en verhuisdienst

U kiest voor onze montage- en verhuisdienst als u efficiënt, probleemloos en voordelig wilt verhuizen. Want een verhuizing is een van de meest stressvolle perioden.

Lees meer

Van interieurontwerp tot montagedienst

Wat doen wij en op welke manier? Wij leveren inrichtingscomponenten en treden op als regisseur bij het gehele traject van inrichten. Wij zijn namelijk van mening dat het neerzetten van tafels en stoelen niet direct leidt tot het creëren van een inspirerende en functionele werkomgeving.

Het gehele inrichtingstraject doorloopt een gestructureerd proces. Het totale proces bestaat uit de volgende vier fases:

1. Inventarisatiefase

In de inventarisatiefase proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen over  uw organisatie. Gebouwenonderzoek, Programma Van Eisen, vlekkenplan en kostenraming geven richting aan de ontwerpfase.

2. Ontwerpfase

Nadat alles is geïnventariseerd en de wensen, eisen en haalbaarheid duidelijk zijn kan er worden begonnen aan de ontwerpfase. Tijdens deze fase besteden we aandacht aan het indelingsplan, vloerenplan, verlichtingsplan en kleur en materiaalgebruik.

3. Voorbereidingsfase

De voorbereidingsfase is de brug tussen de ontwerpfase en de implementatiefase. Hierin worden zaken uitgewerkt als bestektekeningen, technische omschrijvingen, projectplanning en budgetbewaking.

4. Implementatiefase

De laatste fase om alles te realiseren is de implementatiefase. Hierin besteden we aandacht aan projectbegeleiding, verhuisbegeleiding, bewaking budget en de oplevering van de diverse elementen.

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!