• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Huren & leasen

 

Huren of leasen

 

Huren of leasen van kantoormeubilair? Daarmee kies je voor veel voordeel. Vooral als je flexibiliteit nodig hebt en dure investeringen wilt vermijden. Bijvoorbeeld als startend ondernemer, als je tijdelijke werkplekken wilt creëren, de levertijd van nieuw meubilair wilt overbruggen, of simpelweg het kantoor opnieuw wilt inrichten. Ook dan is een creatieve, productieve en prettige werkomgeving mogelijk. Perla Kantoorinrichting verzorgt deze op maat.

 

Geeft meer ruimte

 

Met huren of leasen komt er ruimte in liquiditeit. Je hoeft immers geen diepte-investering te maken: je spreidt de kosten over een veel langere periode. Werkkapitaal is hierdoor direct inzetbaar voor andere belangrijke uitgaven. Dit terwijl je toch gebruik maakt van moderne, professionele en representatieve meubels.

 

Volwaardig kantoormeubilair

 

Wij bieden meubilair dat aansluit bij de werkprocessen. Want ook – of misschien zelfs juist – wanneer er iets verandert in uw organisatie, moet je optimaal kunnen werken. Bijvoorbeeld bij wijzigingen in de locatie, budget, inrichtingsstijl of het aantal medewerkers. Al onze producten zijn in perfecte staat: fraai, schoon, representatief en duurzaam.

Een verantwoorde keuze

 

Naast de voordelige keuze, is het ook een verantwoorde manier om te werken met kostbare grondstoffen. Jaarlijks veroorzaken vroegtijdig afgedankte meubels voor aanzienlijke milieubelasting. Grotendeels perfecte producten verdwijnen veel te snel op de afvalhoop. Gelukkig hebben de kantoormeubelen die je kunt huren of leasen een veel grotere levensduur. Dit dankzij het hoogwaardige renovatie en onderhoud.

 

 

Waarom uw kantoormeubelen huren of leasen?

 

  • Gemakkelijk en snel geregeld
  • Vast bedrag per maand voor aflossing en rente
  • Behoud van liquiditeit
  • Activering van de bedrijfsmiddelen op jouw balans
  • Voordeel van investerings-, rente- en btw-aftrek

 

Onze productspecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden van het huren en leasen van meubilair. Neem direct contact op via 023-5313952 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting