• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Ideeëncatalogus

 

Ideeëncatalogus

Laat je inspireren door onze ideeëncatalogus waarin je de mooiste producten vindt. We laten je daarbij kennis maken met de nieuwste interieurtrends. Alle stijlen en soorten producten komen hier dan ook in terug. Klik op de afbeeldingen en lees in het blog welke stijl is ingezet, wat de functionaliteiten zijn en hoe je het daarnaast gebruikt in de kantooromgeving. Door het grote aantal voorbeelden ontdek je altijd meer dan genoeg inspiratie voor je eigen inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze interieurontwerpers denken graag met je mee. Samen komen we tot het mooiste interieurontwerp. Kijk rustig rond in de ideeëncatalogus en laat ons weten hoe we jouw interieurwensen kunnen realiseren.

 

Innovatieve en creatieve oplossingen

Perla Kantoorinrichting biedt voor de kantoorinrichting verschillende oplossingen. Wij werken daarom altijd met producten van de hoogste kwaliteit, die daarnaast innovatief en representatief zijn. Door de vele mogelijkheden en soorten stijlen, leveren wij persoonlijk advies en werken we daarbij ten allen tijde op maat. Ons team beschikt over ruime ervaring en expertise en helpen je altijd verder. Perla Kantoorinrichting is kundig en betrokken. Het maakt ons werk daardoor verrassend, prikkelend en kostenbewust. En het resulteert in een prettige werksfeer en een zichtbare verbetering van de bedrijfsidentiteit.

 

Onze interieurspecialisten informeren en inspireren je voor het ontwikkelen van de ideale kantoorinrichting. Met onze showroom in Haarlem laten we je dan ook graag kennismaken met beleving binnen de werkomgeving. Wij werken met de mooiste kleuren en materialen en met een verfrissende collectie projectmeubilair zijn wij tevens voorloper in het interieurvak. We laten je kennismaken met onze showroom waarin een greep uit de mogelijkheden is te zien. Onze specialisten vertellen je daarbij vanuit hun passie alles over de perfecte kantoorinrichting. Onaangekondigd ben je uiteraard ook van harte welkom om je te laten inspireren. Vierhonderd vierkante meter sfeer en beleving staan op je te wachten!

 

Neem contact met ons op!

Laat je inspireren door de ontwerpers en stylisten van Perla Kantoorinrichting! Zij adviseren je graag over het assortiment en staan dan ook voor je klaar om je kantoor te veranderen in een ware interieurbeleving. We nodigen je van harte uit in onze showroom waar je verschillende smaken van kantoorinrichting kunt bekijken. Neem direct contact op via 023-5313952 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting