• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

se:lab, ideeën krijgen de vrije loop!

Oplossingen voor agile working

 

Kantoren veranderen steeds meer in open ruimten met communicatieve zones. De “vaste” werkomgevingen en concentratiewerkplekken worden hier omheen gepositioneerd, om productief en creatief werken in beweeglijke teams optimaal te ondersteunen. De omschakeling naar Agile werken was al volop ingang voor de Covid pandemie. Vanuit de iT sector worden multi disciplinaire teams in wisselende samenstelling en grote nu volop toegepast in meerdere branches, zij hebben die communicatieve zones nodig.

 

 

De Covid pandemie heeft tevens een andere werkomstandigheid (uitdaging) gecreëerd. Thuiswerken is nu het devies. Na de eerste iT uitdagingen heeft iedereen een modus gevonden hoe thuiswerken het beste functioneert. Thuiswerken is ook vastgelegd in de CAO van Rijksambtenaren. Het is dus een verworven recht geworden, overige overheden en trendvolgers zullen volgen. Vandaaruit volgen de overige branches.

 

 

Hoe ziet de praktijk er na de Pandemie dan uit? Medewerkers blijven thuiswerken 2 a 3 dagen per week. Als men dan op kantoor is zal er veel overleg / communicatie zijn. Daar komt een flexibele inrichting van pas. Vergaderingen zijn steeds interactiever en vaak werkt men direct in verschillende groepen ideeën uit die dan weer direct besproken worden.

 

 

 

Laat je adviseren door onze productspecialisten en ontdek de opties rondom se:lab. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting