• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Bureaustoel Giroflex 64

Giroflex 64 bureaustoel

Een klassieker met mondiale uitstraling

De giroflex 64 bureaustoel staat voor een voelbaar juiste zithouding. Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker garandeert perfect zitcomfort. Technische perfectie en wetenschappelijk geteste ergonomie bieden de giroflex 64 bureaustoelen optimale ondersteuning in elke zitpositie.

 

De individualiteit van de gebruiker komt tot uitdrukking in de ruime keuze aan zitting- en rugmaten. Het voor het eerst bij deze stoel toegepaste tweezone-zitprofiel zorgt voor steun en behaaglijkheid. De bureaustoel is voorzien van een punt-synchroom mechaniek voor optimale bewegingsvrijheid. Ook de schuifzitting en de hoogte verstelbare rug zijn volledig in te stellen op individuele wensen. Bureaustoel kan tevens worden uitgevoerd met 4D armleuningen voor optimale arm ondersteuning. Kunststof onderdelen zijn in het zwart. Metalen onderdelen kunnen in de kleur alu/zilvergrijs, zwart en verchroomd. De stoffering van de bureaustoel is verkrijgbaar in verschillende stofgroepen met hun specifieke eigenschappen. Binnen elke stofgroep is ook breed scala aan kleuren verkrijgbaar. De Giroflex 64 is dan ook volledig aan te passen aan individuelen wensen.

 

De keuze mogelijkheden zijn ontzettend groot en wij adviseren je daarom je te laten informeren door onze productspecialisten. Zij geven je namelijk deskundig advies en bekijken samen met jou wat de beste keuze is. Bij interesse in de bureaustoel Giroflex 64 nodigen we je dan ook van harte uit in onze inspirerende showroom, daarnaast bieden we je de mogelijkheid om de bureaustoel 1 à 2 weken op proef te hebben. Op die manier weet je zeker of de bureaustoel geschikt is en past binnen jouw werkomgeving.

 

Laat je adviseren door onze productspecialisten en ontdek de opties rondom ergonomische bureaustoelen. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting