• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Kantoor als thuis, thuis als kantoor

Thuiskantoor of terug naar kantoor

 

Een studie van Sedus om een plezierige werkomgeving te creëren thuis en op kantoor. Thuiswerken is niet een nieuw idee, door de Covid-19 pandemie is het wel breder ingezet dan voorheen.

 

 

Na de eerste obstakels, voornamelijk van IT technische aard, werkt het Zoom, Microsoft Teams en Skype prima. Dan is de vraag; gaan mensen die nu prima thuis kunnen werken nog terug naar kantoor? Om aan alle onzekerheid een eind te maken; JA! Maar niet meer de gewoonlijke 5 werkdagen. De verwachting is dat men 2,5 a 3 dagen thuis werkt en de overige dagen naar kantoor gaat. Dan verandert op kantoor ook het een en ander. Kantoor wordt dan dus nog meer dan voorheen als thuis.

 

 

Als men op kantoor is zal men meer met elkaar overleggen en de tijd nuttig indelen. Wij hoeven ons dus geen zorgen te maken over de, voor de mens zo belangrijke, sociale contacten. Maak kantoor als thuis, zodat men graag naar kantoor gaat en in een creatieve, ontspannen omgeving met 1,5 meter afstand en goede ventilatie, het beste uit zichzelf naar boven kan halen. Natuurlijk heeft Perla ook tips voor verantwoord thuis werken.

 

Laat je adviseren door onze productspecialisten en ontdek de opties rondom de thuiswerkplek. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting