• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Satelliet stoelen

Satelliet stoelen voor zitcomfort en uitstraling

Ben je opzoek naar Satelliet stoelen, dan zit je bij Perla Kantoorinrichting goed. Wij bieden je het gehele assortiment van bijna 500 verschillende modellen aan. De stoelen staan bekend om het goede zitcomfort en de fraaie uitstraling. Of het nu gaat om stapelbare en niet-stapelbare modellen, met of zonder armleuningen en geschikt voor binnen of buiten bij Perla vind je het allemaal. Ook de uitgebreide mogelijkheden van stofferen en materiaal keuze zorgen ervoor dat de modellen naar eigen smaak samengesteld kunnen worden.

 

Trends en Stijlen

Satelliet stoelen sluiten aan bij tijdloze stijlen en de hedendaagse trends. Van Industrieel tot modern design en van klassiek tot retro; in  de grote collectie van bijna 500 unieke modellen vindt je ongetwijfeld wat je zoekt. Door het maatwerk wat wij bieden, op het gebied van stoffen en materiaal keuze zijn de mogelijkheden eindeloos. Op deze manier kun je de Satelliet stoelen perfect laten aansluiten bij de stijl van je interieur.

 

Materiaal

Materialen en vormgeving bepalen het beeld en uitstraling van de stoelen. Zo treft men alle denkbare materialen toe, zoals: hout, wicker, rotan, kunststof, staal, aluminium en rvs. Ook de uitgebreide stoffencollectie loopt van leer tot en met kunstleer en van stof tot en met pvc Veel van de materialen zijn geschikt voor projectmatig gebruik. Alle materialen hebben zo ook hun specifieke eigenschappen, laat u daarom goed informeren.

 

Toepassing

De collectie is speciaal ontwikkeld voor toepassing in zakelijke omgevingen. Daarom worden deze dan ook veelvuldig toegepast in de horeca, hotels, kantoren en zorginstellingen. Of het nu gaat om een hotellobby, vergaderzaal, lunchruimte, sportkantine, terras of lerarenkamer het maakt niet uit. Elke toepassing vraagt om andere eisen aan het product. Maar één ding is zeker wij kunnen het leveren. Informeer vandaag nog welke modellen er allemaal zijn.

 

Gaat het om grotere aantallen? Vraag dan een offerte aan, met de voordelige projectprijzen. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

 

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting