• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Concentratie unit SE:CUBE

Concentratie Unit voor ongestoord werken

Voor bepaalde taken zijn aandacht, rust en een zekere afstand tot de omgeving noodzakelijk. De concentratie unit office se:cube-oplossing is één van de mogelijkheden om zich af te sluiten van externe invloeden en storende geluiden ”buiten” te sluiten. Maar ook het omgekeerde geldt: waar kunnen ontmoetingen in klein gezelschap plaatsvinden of telefoongesprekken worden gevoerd, zonder anderen daarbij lastig te vallen.

 

Afgesloten en flexibele ruimte-in-ruimte-modules. Open kantoortuinen zijn goed voor een efficiënte benutting van het oppervlak. Maar hoe staat het met geconcentreerd werken? Daarvoor is een ruimte nodig die de SE:CUBE in no time creëert. De nieuwe office cube van Perla bepaalt de normen voor montage, akoestiek en sfeer en biedt ruimte voor maximaal acht personen, hetzij als stiltewerkplek, voor kleine bijeenkomsten of voor ontspanning. In een kantoorlandschap waarin de ruimte beperkt is en ruimte efficiënt moet worden gebruikt, is een intelligente inrichting essentieel. De nabijheid tussen verschillende werkplekken maakt optimale communicatie en samenwerking mogelijk. Hoe kunnen uiteenlopende werkomgevingen eruit zien en wat gebeurt er wanneer werk de maatstaf voor de ruimte is? Of het nu een lang telefoongesprek, een bespreking in klein gezelschap of geconcentreerd zelfstandig werken betreft: de concentratie unit is het office element dat een perfecte symbiose vormt van nabijheid en afstand. De lichte afwerking en de grote glasoppervlakken maken transparantie mogelijk, zodat er geen volledige isolatie ontstaat. Net als een meubelstuk voegt de concentratie unit zich harmonieus in de omgeving.

 

De concentratie unit is een uitermate geschikt plek in de volgende situaties:

 

– Concentreren

Een plek die uitnodigt om in volledige rust alleen te werken of langere telefoongesprekken te voeren. Daarnaast biedt de unit een optimale akoestische afscherming van de omgeving, zowel naar binnen als naar buiten.

 

– Communiceren

Een plek voor ontmoetingen met collega’s, zonder geluiden van buitenaf die afleiden en tegelijkertijd ook anderen bij hun werk niet storen.

 

– Samenwerken

Een plek waar kleine bijeenkomsten zijn, maar ook korte brainstormsessies met collega’s mogelijk zijn en daarbij beschermt tegen geluiden van buitenaf.

 

– Nadenken

Een plek om zicht terug te trekken en na te denken. Hier heb je de mogelijkheid om even te ontspannen en krachten op te doen voor de volgende vergadering.

 

De keuze mogelijkheden zijn ontzettend groot en wij adviseren je daarom je te laten informeren door onze productspecialisten. Zij geven je namelijk deskundig advies en bekijken samen met jou wat de beste keuze is. Bij interesse in de concentratie unit SE:CUBE nodigen we je dan ook van harte uit in onze inspirerende showroom. Op die manier weet je zeker of de concentratie unit geschikt is en past binnen jouw werkomgeving.

 

Laat je adviseren door onze productspecialisten en ontdek de opties rondom dit mooie product. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

 

Download hier de brochure: Concentratie Unit SE:CUBE

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting