br

Interieurontwerp

 

Uw eigen unieke interieurontwerp

 

Door ons interieurontwerp wordt uw inrichting één met uw bedrijf. Uw inrichting sluit perfect aan op uw bedrijfscultuur, werkwijze én budget. Zo werkt u prettig en efficiënt. En u straalt betrouwbaarheid en toegankelijkheid uit naar uw relaties. Of dit nu gaat om een strakke, moderne, tijdloze, frisse of juist warme uitstraling. Welke stijl u ook zoekt, u vindt deze in de persoonlijke samenwerking met Perla Kantoorinrichting.

 

Hoe ontstaat uw interieurontwerp?

 

Alles wat gevoel geeft aan uw inrichting, krijgt een rol in het interieurontwerp. Zoals de indeling van uw ruimte: de juiste meubels in een slimme opstelling maken een wereld van verschil. Net zoals bepaalde materiaalsoorten, kleuren en vormen. En door het gebruik van natuurlijk licht of stijlvolle kunstverlichting. Uw interieurontwerper, geeft dus vorm aan uw gehele werkomgeving. Wij zijn van mening dat het interieurontwerp een krachtige toevoeging moet hebben op de werksfeer, identiteit en ambitie van de organisatie.

Uw interieurontwerp werkt!

 

Uw interieurontwerp moet meer dan alleen fraai zijn. Vorm mag niet boven inhoud staan. Het interieurontwerp gaat dan ook slim om met uw beschikbare vierkante meters. Het biedt praktische oplossingen in elke situatie. Bijvoorbeeld op het gebied van ergonomie en duurzaamheid. Simpelweg verbetert het interieurontwerp van Perla Kantoorinrichting meer dan alleen de stijl van uw inrichting: het verbetert uw bedrijfsvoering.

 

Vroege kennismaking met uw interieurontwerp

 

In het verleden werden interieurontwerpen vaak getekend zodra een pand ‘klaar’ was. Maar in deze moderne tijd profiteert u van geïntegreerde oplossingen. Door middel van tekeningen, plattegronden, doorsneden, moodboards en 3D visualisaties maakt onze interieurontwerper zijn plannen helder en overzichtelijk. De 3D visualisaties tonen u het evenwicht wat is ontstaan van visuele, ergonomische en budgettaire verwachtingen. Dit zorgt voor meer eenheid in uw uiteindelijke interieur. En u bent vanaf het begin betrokken bij uw interieurontwerp.

 

Interieurontwerp naar wens

 

Uiteraard wordt uw interieurontwerp geheel naar wens getekend. Want alleen zo past deze perfect bij uw organisatie. Alleen zo voelt iedereen zich er in thuis. Hiervoor helpt onze interieurontwerper u niet alleen met eigen ideeën, maar werkt hij samen met u aan de juiste oplossingen. Want u kent uw bedrijf nog altijd het beste. Wij begrijpen dat en zorgen voor een interieurontwerp waar u en wij nog vele jaren trots op kunnen zijn.

 

Bekijk hier onze interieurontwerpen!

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!