• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Interieurontwerp

 

Een uniek interieurontwerp

 

Door ons interieurontwerp wordt de inrichting één met het bedrijf. De inrichting sluit perfect aan op de bedrijfscultuur, werkwijze én budget. Zo werk je prettig, efficiënt en je straalt betrouwbaarheid en toegankelijkheid uit naar relaties. Of dit nu gaat om een strakke, moderne, tijdloze, frisse of juist warme uitstraling. Welke stijl je ook zoekt, je vindt deze in de persoonlijke samenwerking met Perla Kantoorinrichting.

 

Hoe ontstaat een ontwerp?

 

Alles wat gevoel geeft aan een inrichting, krijgt een rol in het ontwerp. Zoals de indeling van de ruimte: de juiste meubels in een slimme opstelling maken een wereld van verschil. Net zoals bepaalde materiaalsoorten, kleuren, vormen en door het gebruik van natuurlijk licht of stijlvolle kunstverlichting. Een ontwerper geeft dus vorm aan de gehele werkomgeving. Wij zijn van mening dat het een krachtige toevoeging moet hebben op de werksfeer, identiteit en ambitie van de organisatie.

Interieurontwerp werkt!

 

Interieurontwerp moet meer dan alleen fraai zijn. Vorm mag niet boven inhoud staan. Het ontwerp gaat dan ook slim om met de beschikbare vierkante meters. Het biedt praktische oplossingen in elke situatie. Bijvoorbeeld op het gebied van ergonomie en duurzaamheid. Simpelweg verbetert het interieurontwerp van Perla Kantoorinrichting meer dan alleen de stijl van een inrichting: het verbetert de bedrijfsvoering.

 

Vroege kennismaking met interieurontwerp

 

In het verleden werden interieurdesigns vaak getekend zodra een pand ‘klaar’ was. Maar in deze moderne tijd profiteer je van geïntegreerde oplossingen. Door middel van tekeningen, plattegronden, doorsneden, moodboards en 3D visualisaties maakt onze interieurontwerper zijn plannen helder en overzichtelijk. De 3D visualisaties tonen het evenwicht wat is ontstaan van visuele, ergonomische en budgettaire verwachtingen. Dit zorgt voor meer eenheid in het uiteindelijke interieur.

 

Interieurontwerp naar wens

 

Uiteraard wordt het interieurontwerp geheel naar wens getekend. Want alleen zo past deze perfect bij de organisatie. Alleen zo voelt iedereen zich erin thuis. Hiervoor helpt onze interieurontwerper niet alleen met eigen ideeën, maar werkt hij samen met jou aan de juiste oplossingen. Want jij kent je bedrijf nog altijd het beste. Wij begrijpen dat en zorgen voor een interieurontwerp waar je nog vele jaren trots op kunt zijn.

 

Bekijk hier onze interieurontwerpen!

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting