• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Kabelmanagement

 

Het kabelmanagement van de toekomst

 

Onderdeel van de moderne werkomgeving is een opgeruimde inrichting. Zorg daarom voor professioneel kabelmanagement. Vooral in een modern uitgerust kantoor, waar flexibele en ergonomische werkplekken de ruimte vragen. Hier wil je alle kabels fraai wegwerken, maar tegelijkertijd zorgen voor een perfecte werkende (data)stroom. Wij helpen hier graag bij. Medewerkers en bezoekers zullen het verschil ervaren. Profiteer van de ervaring van onze interieurspecialisten!

 

Waarom professioneel kabelmanagement?

 

Het goed managen van kabels is onzichtbaar, maar daarom niet minder belangrijk. Je wilt een kluwen aan stroom-, telefonie- en databekabeling op de werkvloer voorkomen. Deze zorgt immers voor chaos, struikelgevaar en beschadiging van kostbare apparatuur en werktijd. De Total Cost of Ownership is te hoog. Ook schaadt rommelig interieur het bedrijfsimago.

 

Hoe steekt het in elkaar?

 

Kabelmanagement gaat over veel meer dan slechts enkele kabelgoten of verlengsnoeren. Zo vragen talrijke verbindingen via lange kabels om hoge kwaliteit en overzicht, met een passende inrichting en organisatie. Ook vanuit ICT oogpunt: slim management houdt goed rekening met het onderhoud en met eventuele aanpassingen aan systemen. Uiteraard vraagt dit om diepe en veelzijdige technische expertise en ervaring. Hierop kun je bij ons altijd rekenen.

Wat mag je verwachten?

 

Passend kabelmanagement leunt op een persoonlijke, betrokken service. Onze service kenmerkt zich daarom door:

  • Advies op maat
  • Uitstekende planning van alle nodige werkzaamheden
  • Professionele wegwerking van alle werkplekbekabeling
  • Oplevering van perfecte ergonomische werkplekken
  • Proactief onderhoud en nazorg

 

Een eigen kabelmanagement

 

Heb je specifieke vragen over kabelmanagement? Bijvoorbeeld over oplossingen voor de huidige inrichting infrastructuur? Wil je bepaalde oplossingen integreren zoals extra stroompunten, toegankelijke data- en usb-hubs of monitoraansluitingen?

 

Wil je computers zo mooi mogelijk wegwerken? Of wil je simpelweg weten wat de kosten zijn voor het moderne kabelmanagement? Wat je vraag ook is, stel hem aan ons. Wij kijken samen naar de beste oplossing.

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting