Accessoires voor kantoorinrichting - Perla Kantoorinrichting

kantooraccessoires

Kantooraccessoires zijn onmisbaar in een kantoorinrichting en zijn datgene wat je interieur eigen maakt. Een goed gevoel voor details geven je inrichting karakter en zijn allesbepalend voor de sfeer. De mooiste wandbekleding, bestickering, planten, maar ook functionele accessoires, zoals prullenbakken en kapstokken vind je in ons assortiment. Juist de kleine details brengen grote veranderingen aan in je interieur. Met de accessoires van Perla Kantoorinrichting creëer je een fijne werkomgeving!

Persoonlijke touch met kantooraccessoires

De basis van een interieur zet je neer met comfortabele en stijlvolle meubels. Een persoonlijk gevoel krijg je echter pas met de juiste accessoires. Het zijn juist de details die de sfeer in een kantoor bepalen. Afgestemde kleuren en materialen zijn daarom van essentieel belang voor een succesvol interieurontwerp. Zoals je in de productfoto’s onderaan de pagina ziet, werken wij met kwalitatieve en unieke designs en stemmen wij de accessoires altijd af op het karakter van een bedrijf. Met visuals, wandbekleding en speciale kleuren, ontwikkelen wij voor ieder type bedrijf een unieke stijl, die aansluit bij je identiteit.

Kantoor als tuin met plantenrijke omgeving

Onze interieurontwerpen bevatten steeds vaker groen. Een plantenrijke omgeving creëert niet alleen een mooie werkplek, maar brengt ook voor de welzijn van je werknemers positieve effecten met zich mee. kantoorplanten verhogen namelijk de productiviteit, zorgen voor meer zuurstof en verbeteren de akoestiek. Wij verwerken de plantenrijke omgeving in het interieurconcept en laten deze decoratie naadloos aansluiten op de rest van het interieur. Laat je alvast inspireren door de productfoto’s en vraag advies aan onze styling experts. De foto’s zijn maar een greep uit onze talrijke mogelijkheden!

Geef je interieur karakter met wanddecoratie

Met de juiste originele, moderne, strakke of eigentijdse wanddecoratie benadruk je de look and feel van een ruimte. Onze collectie aan wanddecoratie biedt grote diversiteit. Van natuurlijke wanden met mos bekleed tot foto’s en kunst: muurbekleding verandert je kantoorinrichting volledig. Wij werken met unieke materialen en texturen en maken muren levensecht. Wandaccessoires geven een kantoor karakter. Laat je kernwaarden daarom terugkomen in een fotowand en straal je visie en missie uit middels je interieurontwerp.

Creëer rust met onze functionele kantooraccessoires

In een kantoor dat rust uitstraalt vind je geen losse kabels en rommelige hoekjes. Creëer een oase van kalmte met accessoires als cpu-houders, producten voor kabelmanagement, monitorarmen, kapstokken, prullenbakken, papierbakken enzovoorts. Tegenwoordig kun je stopcontacten en snoeren netjes verbergen en hier stijlvol op inspelen. Ondanks de vele apparatuur waar we dagelijks mee bezig zijn, is het hierdoor nog steeds mogelijk om aan een opgeruimd en georganiseerd bureau te werken. Wij ontwerpen met alle soorten en stijlen accessoires, zodat het altijd aansluit bij je kantoorinrichting.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.