• Betrokken
 • Deskundig
 • Persoonlijk

Kantoorinrichting Amsterdam begint in Haarlem

 

Kantoorinrichting Amsterdam begint misschien wel in Haarlem. Perla Kantoorinrichting heeft namelijk een zeer inspirerende showroom in Haarlem en veel van hun klanten bevinden zich in Amsterdam. De ligging van onze showroom in de Waarderpolder aan de rand van Haarlem is zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam. Binnen 20 minuten is onze showroom bereikbaar vanaf de binnenstad van Amsterdam. De randweg van Amsterdam is zelfs binnen 15 minuten bereikbaar. Indien u onze showroom in Haarlem bezoekt is er voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij u een bezoek brengen op uw werkplek in Amsterdam.

In onze showroom krijgt u een goede indruk van onze visie op kantoorinrichting en projectinrichting. Diverse kantoormeubelen staan in verschillende opstellingen in de showroom. Zo komen verschillende kantoorinrichting stijlen aan bod. Behalve de manier van kantoorinrichting maakt u in onze showroom ook kennis met de grote diversiteit aan bureaustoelen, kastensystemen, bureauopstellingen, Led-verlichting, verlichting,kantinemeubilair, vergadertafels,entreemeubilair, akoestiek, wanddecoratie en overige producten die wij kunnen toepassen in onze kantoorinrichting. Perla Kantoorinrichting is onafhankelijk leverancier voor uw kantoorinrichting en daardoor ook niet gebonden aan fabrikanten die kantoormeubelen of bureaustoelen produceren. Hierdoor kan Perla kantoorinrichting u een onafhankelijk advies geven over uw nieuwe kantoorinrichting.

 1. Ga naar de Haarlemmerweg richting Haarlem-Oost, Haarlem
 2. Weg vervolgen naar de Haarlemmerweg/het Nassauplein/de s103
 3. Weg vervolgen naar de N200
 4. Volg de 2 linkerrijstroken om schuin linksaf te slaan naar de A200 (borden naar Haarlem)
 5. Neem de Camera Obscuraweg naar de Oudeweg
 6. Volg de linkerrijstrook om links aan te houden
 7. Weg vervolgen naar de Camera Obscuraweg
 8. Weg vervolgen naar de Oudeweg
 9. Flauwe bocht naar links om op de Oudeweg te blijven
 10. Je vindt je bestemming rechts

Bekijk hier de volledige routebeschrijving

Uiteraard is Perla Kantoorinrichting trots op de projecten die zij hebben gerealiseerd in Amsterdam en bezoeken deze dan ook graag met u.

Referentieprojecten omgeving Amsterdam:

Het effect van kantoren die funcioneel en emotioneel op een juiste manier geoutilleerd zijn is groot. Mensen voelen zich beter, blijven gezonder, zijn gemotiveerder, werken daardoor effectiever en zijn zodoende efficiënter. Een investering in uw kantoorinrichting is dan ook een investering in meer productiviteit en meer concurentievermogen.

Graag maken wij een afspraak met u voor een bezoek aan onze showroom of een bezoek bij u op kantoor. U kunt hiervoor contact met ons opnemen onder telefoonnummer 023-5313952

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!