• Betrokken
 • Deskundig
 • Persoonlijk

Kantoorinrichting voor de regio Haarlem

 

Kantoorinrichting is er in allerlei varianten. Elke kantoorinrichting is uniek door de vele mogelijkheden van uitstraling. Deze variatie in uitstraling wordt bereikt door de vele kantoormeubelen die wij u kunnen bieden. Door het enorme aanbod is een grondig en gedegen advies omtrent uw kantoorinrichting van wezenlijk belang. Voor de regio Haarlem staan er dus altijd professionele adviseurs voor u klaar, om u te begeleiden in de keuzes die er gemaakt kunnen worden.

Perla Kantoorinrichting heeft de mogelijkheid om via 3D-visualisaties uw toekomstige kantoorinrichting te tonen. Het werkelijk aangeboden kantoormeubilair wat in een bibliotheek staat is dan te zien in de nieuwe werkomgeving. In de daarop volgende fase kunt u de kantoormeubelen komen bekijken in onze showroom te Haarlem.

Perla Kantoorinrichting is onafhankelijk leverancier voor uw kantoorinrichting en dan ook niet gebonden aan fabrikanten die kantoormeubelen produceren. Hierdoor kunnen wij u constant een onafhankelijk advies geven over uw nieuwe kantoorinrichting.

 1. Neem de Gedempte Oude Gracht, Nassaulaan, Parklaan en Friese Varkenmarkt naar de Prinsenbrug/N200
 2. Neem de Oudeweg naar de Nijverheidsweg in Haarlem-Oost
 3. Sla rechtsaf naar de Prinsenbrug/de N200
 4. Ga rechtdoor op de Oudeweg
 5. Sla linksaf naar de Nijverheidsweg
 6. Sla rechtsaf naar de Conradweg
 7. Sla rechtsaf naar de Waarderweg
 8. Sla rechtsaf naar de Oudeweg
 9. Je vindt je bestemming rechts

Bekijk hier de volledige routebeschrijving

Perla Kantoorinrichting heeft 80 merken in o.a. bureaustoelen, bureaus, directiemeubilair, entreemeubilair, ergonomische hulpmiddelen, kantinemeubilair, kasten, banken & fauteuils, vergadertafels, vergaderstoelen, verlichting, wanden en accessoires.

Indien u een afspraak wenst te maken met één van onze adviseurs in Haarlem of bij u op de werkplek, kunt u contact met ons opnemen onder telefoonnummer 023-5313952.

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!