• Betrokken
 • Deskundig
 • Persoonlijk

Kantoorinrichting voor de regio Leiden

 

Graag maken wij een mooi inrichtingsvoorstel voor de kantoorinrichting van uw bedrijfspand in Leiden of de omgeving van Leiden. Meerdere bedrijven in Leiden en omgeving hebben wij reeds naar volle tevredenheid voorzien van een mooie, functionele kantoorinrichting.

 1. Ga de A4 op vanaf de Provincialeweg
 2. Voeg in op de A4 richting Amsterdam
 3. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt De Hoek om de borden A5 richting Haarlem te volgen
 4. Weg vervolgen naar de A5
 5. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Raasdorp om de borden A9 te volgen
 6. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Halfweg-Knooppunt Rottepolderplein om de borden A200 richting Haarlem te volgen
 7. Neem op de rotonde de 2e afslag de oprit naar A200 op richting Haarlem
 8. Voeg in op de A200
 9. Neem de Camera Obscuraweg naar de Oudeweg
 10. Volg de linkerrijstrook om links aan te houden
 11. Weg vervolgen naar de Camera Obscuraweg
 12. Weg vervolgen naar de Oudeweg
 13. Flauwe bocht naar links om op de Oudeweg te blijven
 14. Je vindt je bestemming rechts

Bekijk hier de volledige routebeschrijving

Bij kantoorinrichting is het belangrijk rekening te houden met de wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van het bedrijfspand en de functionaliteit van de werkplek. Iedere kantoorinrichting is maatwerk en moet vertaald worden naar een passend ontwerp en daarbij geschikte leveranciers.

Perla Kantoorinrichting is onafhankelijk dealer van 80 verschillende merken. Zo kunnen wij per project de juiste bureaus, bureaustoelen, verlichting, wanden etc. in uw inrichting toepassen. De cultuur van het bedrijf moet in de kantoorinrichting goed naar voren komen. Door het gebruik van de juiste materialen en kleurgebruik ontstaat er een kantoorinrichting waarin iedereen optimaal en naar volle tevredenheid kan functioneren.

Voor al uw kantoorruimtes, vergaderruimtes, flexplekken en bedrijfsrestaurant realiseren wij een mooie inrichting. Ook worden de tussenruimtes niet vergeten en zorgen kleurrijke en huiselijke zitjes en beplanting voor een moderne uitstraling.

Onze grote showroom in Haarlem bevindt zich in de Waarderpolder, aan de rand van Haarlem. Leiden en omgeving is makkelijk bereikbaar. U kunt hier gratis parkeren op eigen terrein. In onze showroom maakt u kennis met onze inrichtingsvisie en de merken die wij voeren. Natuurlijk kunnen wij ook een afspraak maken om langs te komen bij u op kantoor, of voor het bezoeken van onze referenties bij u in de buurt.

Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 023-5313952

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!