Kantoorinrichting op maat

Op zoek naar een professionele partner voor jouw kantoorinrichting? Perla uit Haarlem begeleid je van inspiratie tot realisatie. Samen zorgen wij voor een stijlvol, ergonomisch en praktisch kantoorontwerp passend bij jouw wensen en budget.

Een turnkey oplevering van je nieuwe kantoor

Wil je zeker zijn van een gebruiksklare en complete kantoorinrichting? Wij verzorgen elke stap binnen het proces. Van het ontwerp tot de levering en plaatsing van meubilair, maar ook voor de afhandeling van restpunten. Door onze turnkey aanpak kan jij je concentreren op wat er echt toe doet: je bedrijf runnen!

Een functionele kantoorinrichting met sfeer en beleving

Bij Perla begrijpen we dat een kantooromgeving niet alleen functioneel moet zijn, maar ook de juiste sfeer en beleving moet uitstralen. Daarom verdiept één van onze ontwerpers zich volledig in jouw organisatie. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw merk en bedrijfsdoelen.

Moderne kantoorinrichting inspiratie
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Nieuwsgierig hoe wij jouw kantooromgeving kunnen transformeren?

Vertel ons over jouw project!

Waarom de inrichting van je kantoor uitbesteden?

Tegenwoordig gaat kantoorinrichting verder dan alleen het plaatsen van meubels. Het vormt een tastbare vertaling van de visie en identiteit van je organisatie of bedrijf. De uitstraling van je kantoor draagt dan ook aanzienlijk bij aan je imago.

Maar een kantoor of werkomgeving is meer dan slechts een esthetische visitekaart. Het moet ook een omgeving zijn waar werknemers zich op hun gemak voelen en waar efficiënt en doelgericht gewerkt kan worden.

Een gezonde werkomgeving

Een professionele kantoorinrichting heeft nog een belangrijke functie. Het garandeert een veilige en gezonde werkplek voor je medewerkers. De nadruk op ergonomie binnen de inrichting van je kantoor is van onschatbaar belang. Bij Perla begrijpen we deze essentiële elementen en meer.

Inspirerende kantoorinrichting van Perla kantoorinrichting

Bekijk onze projecten

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

MEOS it.

Haarlem

Officez Bavinckhouse

Amstelveen

Lincoln International AG

Amsterdam

OfficeZ The Garden

Amstelveen

Bejo Zaden

Warmenhuizen
Bekijk alle

Blogs

Kantoor ontwerp laten maken

Kantoor ontwerp op maat

Een goed doordacht kantoor ontwerp is essentieel voor een inspirerende en functionele werkomgeving, iets wat vaak over het hoofd...
Kantoor interieur design door Perla

Kantoor interieur design

Bij Perla begrijpen wij dat een kantoor interieur design zowel functioneel als inspirerend moet zijn. Wij ontwerpen en realiseren...
Scheidingswanden voor privacy op kantoor

Privacy creëren op kantoor

Privacy creëren op kantoor is een belangrijk onderdeel binnen kantoorinrichting. Een goede omgang met de privacy van werknemers draagt...
biophilic design toegepast in een kantooromgeving

Wat is biophilic design?

Biophilic design draait om de connectie tussen mens en natuur. Het is een ontwerpbenadering die elementen van de natuur...

Kantoorinrichting die voor je werkt!

 

Ben je op zoek naar een kantoorinrichter die je begeleidt gedurende het gehele proces? Dan ben je bij Perla aan het juiste adres! Wij regelen alles voor jouw kantoorinrichting, van volledige kantoorconcept tot alleen het leveren van het kantoormeubilair. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op als je benieuwd bent hoe wij jouw kantoor kunnen transformeren.

Ons team van ontwerpers werkt nauw met je samen om een inrichting te creëren die aan al je behoeften voldoet. We houden rekening met je specifieke wensen, bedrijfscultuur en budget. Dankzij onze ervaring kunnen we altijd op maat gemaakte kantoorinrichting creëren op basis van deze drie factoren.

Maatwerk kantoor inrichting

Bij het inrichten van een kantoor is maatwerk de sleutel tot succes. Of het nu gaat om een open kantoorruimte, een privékantoor of een creatieve co-workingomgeving, een goed kantoorontwerp is afgestemd op de behoeften van je bedrijf en medewerkers. Kantoor inrichting op maat zorgt ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut en dat de workflow wordt geoptimaliseerd.

Waar op letten bij het inrichten van je kantoor?

De (her)inrichting van je kantoor moet zorgvuldig gebeuren. Meubilair wordt vaak voor langere tijd aangeschaft, dus de levensduur ervan is belangrijk. Het moet gemakkelijk kunnen worden aangepast en ergonomische werkplekken zijn van groot belang.

Denk aan de opstelling en functies van de ruimtes om een comfortabele werkplek voor medewerkers te maken. Zorg ook voor goede klimaatbeheersing en een doordacht lichtplan in het gebouw.

Waar bestaat een goede kantoorinrichting uit?

Een goede kantoorinrichting bestaat uit meer dan alleen het kiezen van kantoormeubilair. Het draait om een perfecte combinatie van kleur, akoestiek, ergonomie en dynamiek.

Maar vandaag de dag is flexibiliteit ook erg belangrijk. Het moet niet alleen gemakkelijk aan te passen zijn, maar ook gemakkelijk om te delen. Dit is niet alleen handig voor de gebruiker, maar het draagt ook bij aan duurzame kantoorinrichting. Een goede kantoorinrichting bestaat uit de volgende producten:

Tips voor de inrichting van je nieuwe kantoor?

Als je kantoorruimte toe is aan vernieuwing, verhuizing of nieuwbouw, dan zijn tips voor een nieuwe kantoor inrichting altijd welkom. Het is namelijk een uitdaging om alle wensen en eisen te vertalen naar een interieur dat bij de mensen en het bedrijf past. Een goede sfeer is van groot belang, maar de ruimtes moeten ook functioneel zijn. Lees alle tips voor kantoor inrichting in onze blogs.

 

Wij werken ook voor