Hip kantoor ingericht door Perla kantoorinrichting

Inspiratie voor een hip kantoor

Tegenwoordig is kantoorinrichting niet meer beperkt tot saaie bureaus en eentonige sfeer. De behoefte aan een hip kantoor groeit. Het moderne kantoor is niet langer slechts een werkplek, het is een creatieve ruimte waar ideeën en samenwerkingen tot stand komen. Maar hoe creëer je een hippe kantoorinrichting? Wij leggen het je graag uit!

 

Waarom een hippe kantoorinrichting?

Zoals wij al aangaven is kantoorinrichting tegenwoordig meer dan alleen het plaatsen tafels en stoelen. Zo tonen onderzoeken aan dat 83% van de werknemers gelooft dat de inrichting van hun werkplek direct van invloed is op hun productiviteit.

Bovendien geeft 67% van de werknemers aan dat een aantrekkelijke werkomgeving hun algemene tevredenheid verhoogt. Een tevreden werknemer is niet alleen loyaler, maar ook meer betrokken bij zijn werk, wat uiteindelijk resulteert in een verhoogde productiviteit en lagere personeelsverloopkosten.

Modern en hip kantoor door Perla Kantoorinrichting

Hoe creëer je een hip kantoor?

Biophilic Design

Breng de natuur naar binnen door planten, natuurlijke materialen, en daglicht in je kantoor te integreren.

Hiermee verbeter je niet alleen de visuele aantrekkelijkheid, maar stimuleer je ook het welzijn en de concentratie van medewerkers.

Kleur en Kunst

Gebruik levendige kleuren en moderne kunst om een inspirerende sfeer te creëren. Kleuren hebben invloed op stemmingen, en kunst voegt een persoonlijk en creatief tintje toe aan de omgeving.

Flexibele Werkplekken

Omarm het idee van flexibiliteit door verschillende werkzones te creëren voor diverse taken. Denk aan stille plekken voor geconcentreerd werk en dynamische ruimtes voor samenwerking. Op deze manier krijgen medewerkers de vrijheid om hun werkplek aan te passen aan hun specifieke behoeften.

Modern kantoormeubilair

Ook bij een hippe kantoorinrichting is het belangrijk om te gaan voor ergonomisch kantoormeubilair. Buiten dat het meubilair ergonomisch moet zijn is de uitstraling ervan ook enorm belangrijk. Zo zien wij steeds vaker ronden vormen terug komen, denk bijvoorbeeld aan afgeronden hoeken op bureau’s.

Wat ook perfect aansluit bij een hip kantoor is een belcel of concentratie unit. Deze hebben niet alleen een moderne en stoere uitstraling maar werken ook ideaal voor werknemers die concentreert willen werken.

Concentratie unit voor een hippe kantoorinrichting
Michel Visser Perla Kantoorinrichting
Michel Visser
Interieurontwerper, Projectadviseur

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag bij het creëren van een hippe kantoorinrichting.

Neem vrijblijvend contact en laat ons meedenken over jouw vraagstuk!

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal vrije tijd naar kantoor

Naast de plekken waar we gewoon werken, realiseren steeds meer mensen zich dat ontspanning en vrije tijd ook belangrijk zijn op kantoor. Het toevoegen van leuke dingen zoals pooltafels, pingpongtafels, dartborden en zitzakken maakt het kantoor niet alleen levendiger, maar zorgt ook voor een goede balans en een fijne werkomgeving.

Dus, als je een hip kantoor wilt creëren dat niet alleen professioneel is maar ook een plek waar werknemers zich thuis voelen, overweeg dan om een van deze dingen toe te voegen.

Hip kantoor met voetbaltafel erin

Laat Perla je kantoor hip inrichten!

Bij Perla begrijpen we dat de overgang naar een hip kantoor een strategische investering is. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we samen jouw kantoor omtoveren tot een inspirerende werkplek!

Onze gerealiseerde projecten

Working Talent B.V.

Amsterdam

MEOS it.

Haarlem

OfficeZ Startbaan

Amstelveen

Enza Zaden

Enkhuizen

Kaptein

Heiloo

Officez Bavinckhouse

Amstelveen
Bekijk alle

Misschien ook interessant

Kantoor interieur design door Perla

Kantoor interieur design

Bij Perla begrijpen wij dat een kantoor interieur design zowel functioneel als inspirerend moet zijn. Wij ontwerpen en realiseren...