Perla-kasten-opbergmeubilair-SD-terri-tory

Kantoorkasten

Je ziet het meteen als je binnenloopt: een opgeruimd kantoor dat rust en professionaliteit uitstraalt. Een rommelig bedrijfspand gaat dan ook niet samen met de uitstraling van een vakkundig bedrijf. Daarom bieden onze veelzijdige kantoorkasten creatieve oplossingen voor het indelen en structureren van ieder soort ruimte.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Contact opnemen

Contact opnemen

Of laat een bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoorkasten passend bij de kantoorinrichting

Het inrichten van opbergelementen moet altijd in samenspraak gaan met de rest van de kantoorinrichting. Een geslaagd interieurontwerp dankt zijn succes namelijk aan de verbindingen binnen de inrichting. Meubels, muurbekleding, accessoires, maar ook opbergkasten delen bepaalde stijlkenmerken, waardoor het een geheel vormt. In de afbeeldingen onderaan de pagina zie je dat mooi terug. De opbergelementen staan niet los van de rest van het kantoor, maar vallen binnen het design van het interieur. Ze zijn hierdoor onmisbaar en voegen daarmee een creatieve en functionele waarde toe. Wij leveren ook op maat gemaakte kantoorkasten passend bij jouw interieur door onze interieurbouwer.

Kantoorkasten voor effectieve bedrijfsdocumentatie 

Kantoorkasten spelen een essentiële rol in het organiseren van bedrijfsdocumentatie. Een goed georganiseerde kantoorkast zorgt ervoor dat je altijd snel toegang hebt tot de benodigde documenten. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten kantoorkasten om uit te kiezen:

Archiefkast: Dit is meestal een hoge kast die wordt gebruikt om bedrijfsdocumentatie op te slaan. Een goed georganiseerde archiefkast maakt het gemakkelijk om documenten te vinden wanneer je ze nodig hebt.

Dossierkast: Speciaal ontworpen voor het opbergen van dossiers met behulp van hangmappen. Onze dossierkasten zijn van hoge kwaliteit en stevig, zodat de laden niet omvallen bij het uittrekken.

Roldeurkast: Ideaal voor kleine werkruimtes, omdat de deuren van deze kasten naar boven rollen in plaats van naar buiten te draaien. Dit maximaliseert de beschikbare kantoorruimte.

Schuifdeurkast: Net als de roldeurkast biedt deze kast ruimtebesparing. Als je een kast nodig hebt die goed past in beperkte werkruimtes, is een metalen schuifdeurkast een uitstekende keuze.

Draaideurkast met openslaande deuren: Een meer traditionele oplossing, ideaal voor ruimere werkplekken waar je wat extra ruimte kunt reserveren voor de deuren die naar buiten zwaaien.

Lockerkasten: In moderne, digitale kantoren wordt persoonlijke opslag steeds minder gebruikt ten gunste van groepsspecifieke oplossingen. Lockerkasten zijn ruimtebesparend en ideaal voor het opbergen van persoonlijke spullen van jouw personeel.

Investeer in de juiste kantoorkasten om jouw documenten en persoonlijke bezittingen veilig en georganiseerd te houden, wat de efficiëntie op de werkplek ten goede komt.

Opbergelementen met een bijzonder accent

Met ons kantoorkasten assortiment schept u een ideale werksfeer op kantoor. Draaideuren, glazen deuren, systeemladen of jaloezie deurkasten; al deze onderdelen zorgen voor een bijzonder accent. Onze kasten zorgen voor een representatieve orde en optimaal gebruik van uw beschikbare kantoorruimte. Door de grote keuze aan combinatiemogelijkheden bieden onze kantoorkasten uiterst flexibele en individuele opbergruimte. Kies ook voor Perla en rangschik uw werkbenodigdheden volgens uw eigen wensen!