br

Over Perla Kantoorinrichting

 

Concreet, creatief en een nuchtere aanpak

Dit is niet wat wij over ons zelf zeggen, maar horen wij van onze klanten. Concreet zijn we zeker, dit komt omdat we goed proberen te luisteren en dat bespaart veel tijd.  Onze creativiteit vindt zijn weg door bezig te zijn vanuit passie en gedrevenheid. De nuchtere aanpak geeft de juiste richting om efficiënt tot een eindresultaat te komen.

Als team zijn wij kundig en betrokken. Ons werk is verrassend, prikkelend en kostenbewust. En het resultaat? Een fijne werksfeer en een verbetering van de bedrijfsidentiteit.

Goed werk geleverd!

Waarom heeft u voor Perla Kantoorinrichting gekozen? Het prettige contact, deskundig advies, en vooral het meedenken op een voor ons onbekend terrein.

Ronald Lubbe - G Lubbe & Zn BV

Al jaren een zeer prettige samenwerking

Bij Perla krijg je direct te horen wat de leveringsdatum gaat worden. Hun bemiddeling en relaties met betrouwbare onderaannemers voor overige diensten is zeer goed. Zelfs voor relatief kleine werken, van het schilderen van slecht een wandje tot kleine reparaties, is perfect.

Marc Meijer - Connect Technisch Uitzendbureau

Een concrete, creatieve en nuchtere aanpak, met de juiste ondersteuning.

Perla heeft ons geholpen met de totale nieuwe inrichting en ons voorzien van de tekeningen en een ontwerp zodat we een goed beeld hadden van onze toekomstige kantoorinvulling. De beelden gaven een goed inzicht.

Mevrouw M. Kaptein - Kaptein B.V.

Een goed ingerichte interieur motiveert en stimuleert.

Ons uitgangspunt is dat u en uw medewerkers het gevoel van “Thuis op kantoor” ervaren; het gevoel te werken in een kantoorinrichting die aan al uw eisen voldoet, waarin u zich goed voelt. Vanuit deze filosofie ontwerpt Perla Kantoorinrichting een prettige werkomgeving met een representatieve uitstraling waarin iedereen optimaal en effectief kan functioneren.

Ons team

qodef-theam-image

Michel Visser

Oprichter, interieurontwerp, projectadviseur
qodef-theam-image

Deborah van Delft

Styling, marketing
qodef-theam-image

Niels Hink

Interieurontwerp, projectadviseur
qodef-theam-image

Menno Grijsen

Tekenaar, binnendienst

Referenties

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!