• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Over Perla Kantoorinrichting

 

Perla Kantoorinrichting: Concreet, creatief en een nuchtere aanpak

Dit is niet wat wij over onszelf zeggen, maar horen van onze klanten. Concreet zijn we zeker, dit komt dan ook omdat we goed proberen te luisteren en dat bespaart veel tijd. Onze creativiteit vindt daarnaast zijn weg door bezig te zijn vanuit passie en gedrevenheid. De nuchtere aanpak geeft tevens de juiste richting om efficiënt tot een eindresultaat te komen.

Als team is Perla Kantoorinrichting kundig en betrokken. Ons werk is daarom verrassend, prikkelend en kostenbewust. En het resultaat? Een fijne werksfeer en ook een verbetering van de bedrijfsidentiteit.

Showroom Perla Kantoorinrichting

Goed werk geleverd!

Waarom heeft u voor Perla Kantoorinrichting gekozen? Het prettige contact, deskundig advies, en vooral het meedenken op een voor ons onbekend terrein.

Ronald Lubbe - G Lubbe & Zn BV

Al jaren een zeer prettige samenwerking

Bij Perla krijg je direct te horen wat de leveringsdatum gaat worden. Hun bemiddeling en relaties met betrouwbare onderaannemers voor overige diensten is zeer goed. Zelfs voor relatief kleine werken, van het schilderen van slecht een wandje tot kleine reparaties, is perfect.

Marc Meijer - Connect Technisch Uitzendbureau

Een concrete, creatieve en nuchtere aanpak, met de juiste ondersteuning.

Perla heeft ons geholpen met de totale nieuwe inrichting en ons voorzien van de tekeningen en een ontwerp zodat we een goed beeld hadden van onze toekomstige kantoorinvulling. De beelden gaven een goed inzicht.

Mevrouw M. Kaptein - Kaptein B.V.

Een goed ingericht interieur motiveert en stimuleert

Ons uitgangspunt is dat je het gevoel van “Thuis op kantoor” ervaart en daarnaast het gevoel te werken in een kantoorinrichting die aan al je eisen voldoet, waarin je je goed voelt. Vanuit deze filosofie ontwerpt Perla Kantoorinrichting dan ook een prettige werkomgeving met een representatieve uitstraling, waarin iedereen optimaal en effectief kan functioneren. Neem contact op met onze specialisten!

Het team van Perla Kantoorinrichting

qodef-theam-image

Michel Visser

Oprichter, interieurontwerp, projectadviseur
qodef-theam-image

Deborah van Delft

Styling, marketing
qodef-theam-image

Niels Hink

Interieurontwerp, projectadviseur
qodef-theam-image

Menno Grijsen

Tekenaar, binnendienst

Referenties van Perla Kantoorinrichting

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting