Enza Zaden – Enkhuizen

Enza Zaden voorzien van volledig nieuw interieur

Perla Kantoorinrichting heeft in samenwerking met Christel Roelofs van Stijlbedrijf het nieuwe interieur voor het bedrijfsrestaurant mogen realiseren.

 

In het najaar van 2017 werd het nieuwe bedrijfsrestaurant opgeleverd, volledig verbouwd en vernieuwd. Perla Kantoorinrichting verzorgde het nieuwe meubilair, waaronder ook bijzonder maatwerk oplossingen die het geheel tot een inspirerende ontmoetingsplek heeft gemaakt. Fris kleurgebruik , eigentijdse materialen en smaakvol ingericht in de breedste zin van het woord.

 

Halverwege 2018 was de nieuwbouw van het INNOVA Research & development centrum klaar. Ook hier hebben Perla en Stijlbedrijf het interieur voor mogen verzorgen. Door de strenge hygiëne-eisen voor de laboratoria die zich in het nieuwe pand bevinden, was levend groen niet wenselijk, maar door de eikenhouten bekleding is er toch een warme sfeer gecreëerd,” vertelt architect Anton Hanemaaijer. Deze stijl is doorgezet door Stijlbedrijf in de interieur ontwerpen voor de openbare ruimtes. Naast de steriele werkomgeving van de laboratoria was vooral voor de openbare ruimtes het tegenovergestelde gewenst. Gebruik van hout, spannende kleur en materiaalkeuzes, wat resulteerde in warme, dynamische, sfeervolle ruimtes, waar medewerkers en bezoekers kunnen werken, leren, ontmoeten en ontspannen.

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!

Date

16 maart 2019

Opdrachtgever

Enza Zaden

Ontwerp

Stijlbedrijf / Perla Kantoorinrichting

Producten

Interieurbouw, horecameubilair, soft seating en vergadermeubilair