Connect Technisch Uitzendbureau – Amsterdam

Moderne kantoorinrichting voor Connect Amsterdam

Moderne kantoorinrichting voor een nieuwe kantoorverdieping van Connect Amsterdam.  Connect is een vooruitstrevend technisch uitzendbureau met diverse vestigingen in Nederland met als hoofdkantoor Amsterdam.  Het Perla ontwerpteam heeft de cascoruimte geheel ontworpen en  ingericht met moderne kantoorinrichting, wandsystemen en projecttapijt. 

 

Vanuit de opdrachtgever kregen wij de vraag om een moderne kantoorinrichting in Amsterdam te ontwerpen die aansloot bij de andere filialen en de filosofie van Connect Technisch Uitzendbureau. Een open en vooruitstrevende organisatie met open en persoonlijk karakter. Ons Team heeft daarbij een mooie basisvloer gebruikt van Interface i.c.m. kantoormeubelen van Sedus , Palmberg en Softline. Ook werd een keuken annex personeelsruimte gecreëerd waar zowel de medewerkers alsook de bezoekers zich prettig en thuis voelen. Zonder daarbij een kantine gevoel te krijgen.

 

Binnen deze moderne kantoorinrichting werd ook gebruik gemaakt van kantoorverlichting en dan met name ook sfeerverlichting. In de spreekkamers en boven de lunchtafel hebben wij diverse merken toegepast van Harco Loor tot Kunstlicht koepel lampen. Om de ruimte nog meer sfeer te geven plaatsten wij gestabiliseerde planten in verrijdbare kantoor dividers en losse bakken. Voordeel van gestabiliseerde kantoorplanten ; geen water geven en geen onderhoudscontract.

Door deze geslaagde moderne kantoorinrichting in Amsterdam werken de Connect medewerkers gemotiveerd en krijgen de bezoekers de juiste indruk!

Producten gezien in dit project

Ik kom graag in contact met Perla Kantoorinrichting

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!

Date

1 juni 2015

Opdrachtgever

Connect Technisch Uitzendbureau

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Systeemwanden, vloeren, verlichting, bureaus, stoelen, beplanting, visuals