• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Bejo Zaden Atrium 01

Bejo Zaden B.V. – Warmenhuizen

Interieurontwerp voor moderne, open ontmoetingsplek nieuwbouw Bejo Zaden

INVENTARISATIE

Bejo Zaden B.V. uit Warmenhuizen is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in meer dan dertig landen. Een internationaal familiebedrijf met 1.700 toegewijde medewerkers die werken aan groenterassen van nu en de toekomst. De groei is organisch verlopen en gaat door. Zo is er ook eind 2018 een nieuw gebouw in gebruik genomen waar kantoren en laboratorium in zijn ondergebracht. Het gebouw heeft tevens twee bouwlagen, waarbij de begane grond gebruikt wordt voor laboratorium en de eerste verdieping is ingericht met vergaderruimtes, kantoren en ontmoetingsruimte. De verschillende ruimtes zijn volledig door Perla Kantoorinrichting ingericht.

 

ADVIES | ONTWERP

Voor de ontmoetingsruimte is er eerst een interieurontwerp gemaakt om de mogelijkheden van deze ruimte te tonen. Het resultaat is daarnaast een multifunctionele ruimte geworden waar mensen elkaar ontmoeten, werken, vergaderen en chillen. Door gebruik te maken van verschillende soorten zitelementen, met ieder hun eigen hoogte is er een dynamisch geheel ontstaan. Door daarnaast gebruik te maken van fraaie hanglampen, karpetten, mospanelen en beplanting is er een huiselijke sfeer. De lichtkoepels in de plafonds zorgen voor veel natuurlijk daglicht en geven tevens de ruimtes een erg aangenaam gevoel.

 

REALISATIE

Als basis is ervoor een praktische PVC vloer gekozen in houtstructuur aansluitend bij de deuren in houtdecor. Wanden hebben een lichte kleur voor de ruimtelijkheid. Een pantry in de kleur antracietgrijs maakt het geheel stoer. Om te faciliteren in de verschillende manieren van werken is er gekozen voor een diversiteit aan zitelement. Bespreektafel in een vrije vorm, een wandbank met bijpassende tafels en stoelen en een loungebank ondersteunen op de juiste manier. Groen tinten en het gebruik van houtmotieven zorgen voor een aangename en rustgevende sfeer, waar mensen graag samenkomen om te werken, overleggen en te ontspannen.

 

MEER OVER BEJO ZADEN: https://www.bejo.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

21 januari 2019

Opdrachtgever

Bejo Zaden B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Banken, stoelen, tafels, lounge elementen, verlichting, beplanting

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting