• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Perla referenties Blom Elektrotechniek Warmenhuizen Panorama
Lincoln

Blom Elektrotechniek – Warmenhuizen

Interieur voor een goede werksfeer

INVENTARISATIE

Blom Elektrotechniek, bijna 50 jaar geleden opgericht. Sterk en gezond familiebedrijf, platte organisatie, korte lijnen. Solide en betrokken werkgever voor ruim 125 medewerkers in vaste dienst. Toonaangevend in de branche voor elektro-, data- en beveiligingsinstallaties. Het hoofdkantoor gevestigd in Warmenhuizen. Aandacht voor medewerkers en betrokkenheid is iets wat binnen de organisatie erg leeft, daarbij hoort ook het aanwezig zijn van een werkomgeving die prettig aanvoelt. Zo heeft Perla Kantoorinrichting halverwege dit jaar gewerkt aan het ontwerp voor een nieuwe gezamenlijke lunchruimte, maar wat tevens ook een Blom café moest worden. En dat is meer dan gelukt!

 

ADVIES | ONTWERP

Voor het ontwerp van het nieuwe lunchcafé is er gekozen voor de uitstraling van een bruinecafé in een moderne uitvoering. Alle elementen van de ruimte zijn daarbij aangepakt. Beginnend bij de vloer, wanden en plafond. Voor de vloer heeft Perla geadviseerd om deze in PVC stroken uit te voeren en aan te brengen in visgraat motief. Dit geeft de ruimte een tijdloos en chique tint, waarbij het wel praktisch in gebruik blijft. Door dit te combineren met een wand in baksteenmotief en een zwart plafond, ontstaat er al snel de juiste sfeer. Een gedeelte van het systeemplafond is verwijderd en is het bouwkundige plafond zwart gemaakt, het andere gedeelte is voorzien van een zwart systeemplafond. Hierbij is de mogelijkheid gecreëerd, om een aantal van de producten van het Blom assortiment ook te presenteren. Door de hechte band binnen het bedrijf is er gekozen om één van de wanden te voorzien van een compilatie van beelden uit het verleden die te maken heeft met het personeel. De ruimte is opgedeeld in een gedeelte om te lunchen, maar ook om te vergaderen. Er is een bar gecreëerd om de ruimte ook echt te gebruiken als café. Het deel van de ruimte waar men kan vergaderen is afgeschermd met een roomdividers. Verder is voor de sfeer veel aandacht geweest voor sfeerverlichting.

REALISATIE

Voor de realisatie is gekozen om bepaald meubilair her te gebruiken en een gedeelte nieuw aan te schaffen. Er zijn verschillende zitgroepen gerealiseerd voor hoog- en laag zitten. Een aantal interieurelementen bestaat uit maatwerk waarbij er gekozen is voor robuuste materialen. Comfortabele vergaderstoelen in een stoere look door de zwarte houten onderstellen, gecombineerd met een wat luxere velours stof in de kleur staalblauw. Er zijn twee ronde zitjes gemaakt in leder met bijpassende stoelen, de ronde vorm hierbij draagt erg bij aan het gevoel van gezelligheid. Aan de bar is een bartafel gemaakt met fraaie barkrukken om gezellig te kunnen borrelen, zoals de ondernemer het zelf beschrijft.

 

MEER OVER BLOM: https://blomelektrotechniek.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

30 november 2020

Opdrachtgever

Blom Elektrotechniek

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Loungemeubilair, horecameubilair, maatwerk interieurbouw, verlichting, wandvisuals

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper