• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Bot Bouw kantoorinrichting panorama
Lincoln

Bot Bouw B.V. – Heerhugowaard

Corporate en gastvrij tegelijk

INVENTARISATIE

Bot Bouw uit Heerhugowaard wil een toonaangevend ontwikkelende aannemer zijn met een kwaliteitsimago tegen een concurrerende prijs. Het hoofdkantoor van de vooruitstrevende bouwer staat in Heerhugowaard. De kantoortoren van 4 bouwlagen bied aan ongeveer 50 mensen een werkplek. De werkomgeving was lange tijd traditioneel ingericht, grote bureaus, veel cellenkantoren en behouden kleurgebruik. Door de ontwikkeling van het bedrijf zijn er de laatste jaren steeds meer mensen op kantoor gekomen. De noodzaak om een aantal zaken opnieuw tegen het licht te houden, werd steeds noodzakelijker. Christel Roelofs van Stijlbedrijf kreeg de opdracht samen met Perla Kantoorinrichting om het hoofdkantoor in Heerhugowaard te restylen en een upgrade te geven.

 

ADVIES | ONTWERP

Oude lichtarmaturen zijn vervangen door nieuwe led-verlichting waarmee daglicht optimaal nagebootst wordt. Multifunctionele instelbare bureaustoelen en werkplekken. Alle ruimtes zijn voorzien van nieuwe frisgroene planten. Functionele, harmonieuze gezonde omgevingen waar mensen maximaal tot hun recht komen, zich goed voelen, blij, gemotiveerd worden en efficiënter zullen functioneren aansluitend bij het pand en het niveau waar BOT BOUW voor staat. Ook op het gebied van akoestiek heeft het bedrijf geïnvesteerd in professionele akoestische tussenwanden, in een corporate gele kleur.

 

REALISATIE

Door de nauwe samenwerking tussen Perla en Stijlbedrijf is er in fases gewerkt aan de restyle en upgrade van het pand. Steeds is er per afdeling en verdieping gewerkt aan de veranderingen. Hierdoor is het bedrijf tijdens alle verbouwingen constant operationeel geweest. Door nieuwe indelingen te hebben toegepast en kleinere werkplekken te hebben gecreëerd, is de capaciteit aanzienlijk vergroot. Ook aandacht voor ergonomie van de werkplek en een goede bureaustoel heeft er toegeleid dat men nu een optimale werkplek heeft. De ruimtes die bestemd zijn voor klanten, zijn ingericht met een gevoel van huiselijkheid in een ontspannen setting. Daar waar mensen zich op hun gemak voelen komen de beste resultaten tot stand. Daarmee blijft BOT Bouw toonaangevend en blijft het kwaliteitsimago hoog. Een fantastisch project voor een concurrerende prijs.

 

MEER OVER BOT BOUW: https://www.botbouw.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

4 mei 2020

Opdrachtgever

Bot Bouw B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting & Stijlbedrijf

Producten

Loungemeubilair, werkplekken, vergadermeubilair, vloerkleden, verlichting, wandvisuals

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting