• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
IMG_6490 panorama
Lincoln

Bot Bouw B.V. – Heerhugowaard

Elke dag samen nog beter

INVENTARISATIE

Onder het motto Elke dag samen nog beter is Bot Bouw constant bezig met het verbeteren van de organisatie. Bot Bouw uit Heerhugowaard wil een toonaangevend ontwikkelende aannemer zijn met een kwaliteitsimago tegen een concurrerende prijs. Het hoofdkantoor van de vooruitstrevende bouwer staat in Heerhugowaard. De kantoortoren van 4 bouwlagen bied aan ongeveer 50 mensen een werkplek. De afgelopen jaren zijn de verschillende verdiepingen al door Perla opnieuw ingericht. De entree en ontvangst op de begane grond was één van de laatste aandachtspunten met betrekking tot het kantoorinterieur. Door het vertrek van het aangrenzende kinderdagverblijf, kwam er een groot gedeelte van de bedrijfsvloer beschikbaar om deze te betrekken bij de entree en ontvangst. Vanaf dat moment kon er een combinatie gemaakt worden van een nieuwe entree en een loungecafé waar bezoekers en medewerkers kunnen lunchen, ontspannen en vergaderen. Een nieuwe ontmoetingsplek wat het hart van de organisatie vormt. Zodat de nieuwe ruimte bijdraagt een de filosofie Elke dag samen nog beter.

 

ADVIES | ONTWERP

Door het vertrek van het kinderdagverblijf en de behoefte om de ontvangst op de beganegrond een nieuwe uitstraling te geven, werd Perla benadert om daar in mee te denken. Door een aantal bouwkundige aanpassingen van het pand werd CAAS Architecten ingeschakeld, om daar een plan voor te maken. Daarbij ging het om het wegbreken van een dragende wand, het creeëren van verschillende spreekkamers, een nieuwe ontvangstbalie en het inrichten van de verschillende ruimtes. De basis werd gevormd door een creme kleurig tegelvloer van Mosa met verschillende patronen in bruin tinten. Als hout werd er gekozen voor de kleur Noten, wat het stijlvolle en zakelijke uitstraling geeft.

 

REALISATIE

 

 

MEER OVER BOT BOUW: https://www.botbouw.nl/ 

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

7 september 2022

Opdrachtgever

Bot Bouw B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting, CAAS Architecten, Stijlbedrijf

Producten

Restaurantmeubilair, loungemeubilair, bureaustoelen, werkplekken, vergadermeubilair, verlichting

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting