• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Perla Kantoorinrichting voor CJG Langedijk 01

CJG Langedijk – Gemeente Langedijk

Huiselijke sfeer in zorgomgeving

INVENTARISATIE

Door de vele veranderingen binnen de Gemeente Langedijk op het gebied van Jeugdzorg, is er in 2018 een nieuw onderkomen ontstaan voor WMO, CJG, consultatiebureau en GGD. Het CJG Langedijk is er voor alle grote en kleine vragen over opvoeden en opgroeien. De jeugd- en gezinscoaches in Langedijk bieden daarbij hulp en ondersteuning aan ouders en opvoeders. Stijlbedrijf en Perla Kantoorinrichting ontwikkelden voor het nieuwe gebouw een interieurplan met een vriendelijke, eigentijdse uitstraling in een open structuur waar iedereen zich welkom voelt.

 

ADVIES | ONTWERP

De basiselementen van het pand bestaan uit zware betonnen elementen in combinatie met hout, RVS en glas. Het enigszins sobere maar mooie ontwerp van het pand is daarom verfraaid door te werken met tegenhangende kleuren en zachte materialen. Door de combinatie van deze uitersten komt het immers geheel in balans. Eigentijds meubilair met een enigszins uitgesproken vorm bepalen het hedendaags design. Doordat de basiselementen hoofdzakelijk bestaan uit harde materialen hebben we ook het nodige gedaan op het gebied van akoestiek.

 

REALISATIE

Grote bestaande ontvangsttafels zijn meegenomen vanuit het oude pand. Nieuwe stoelen van de fabrikant Spoinq zetten we in als ontvangstmeubilair. Maatwerk treinbankopstellingen dienen als overlegplek voor gesprekken met ouders. Pilaren van het gebouw omkleden we met akoestisch materiaal in de kleuren groen en blauw. In dezelfde stijl hebben we de keuze gemaakt voor behang. Op de eerste verdieping is er een gezamenlijke ontspanningsruimte met ovale stamtafel geplaatst met stoelen van Hay. Voor overlegruimtes met bartafels en barkrukken hebben we gekozen om besprekingen te versnellen en tevens een dynamische werkomgeving te creëren. Het resultaat is een totale werkomgeving met een vriendelijke en hedendaagse uitstraling waar iedereen zich welkom voelt.

 

MEER OVER CJG LANGEDIJK: https://www.cjglangedijk.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

25 juli 2018

Opdrachtgever

CJG Gemeente Langedijk

Ontwerp

Stijlbedrijf - Perla Kantoorinrichting

Producten

Maatwerk banken, vergadermeubilair, wachtkamermeubilair, barkrukken, loungemeubilair

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting