• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Imsus Krommenie – Perla 01

IMSUS B.V. – Krommenie

Complete projectinrichting voor nieuw kantoor Imsus

INVENTARISATIE

Complete projectinrichting voor Imsus nieuwe kantoor te Krommenie. Imsus is een kwalitatief hoogstaand bureau op het gebied van interim-management, coaching en advies.  De nieuwbouw van het kantoor aan huis, was de aanleiding om in gesprek te gaan met Perla Kantoorinrichting over het leveren van complete projectinrichting. Een goede indeling van de ruimte, een passende interieurstijl en hedendaags kantoormeubilair waren daarom wenselijk.

 

ADVIES | ONTWERP

Door het gebruik van een glazen systeemwand werd er een scheiding van de ruimte gerealiseerd. Een gedeelte voor de bespreking met klanten en het andere gedeelte voor administratieve taken. Het geheel in een huiselijke, maar ook gastvrije sfeer. De uitstraling van het interieur moet dan ook een bijdrage leveren aan de klantbeleving. Vertrouwelijke gesprekken vinden hierdoor plaats in een ongedwongen sfeer, waarbij de klant het gevoel van thuis ervaart.

 

REALISATIE

Een vloer in de kleur antracietgrijs, meubilair in eiken en wit en als accentkleur daarbij aqua blauw. Boomstamtafel i.c.m. Scandinavische stijl stoelen en een mooi karpet zorgen tevens voor de huiselijke sfeer. Boven de spreektafel fraaie sfeerverlichting ter decoratie. Het eindresultaat is een complete projectinrichting waar werksfeer en bedrijfsuitstraling in balans zijn.

 

MEER OVER IMSUS B.V.: http://www.imsus.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 maart 2016

Opdrachtgever

Imsus

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Wanden, verlichting, bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair, vloerkleed

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting