• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Assa Abloy Heerhugowaard – Perla 01

ASSA ABLOY Entrance Systems – Heerhugowaard

Interieuradvies voor nieuwe kantoorinrichting ASSA ABLOY Heerhugowaard

INVENTARISATIE

Perla voorziet ASSA ABLOY van interieuradvies voor de uitbreiding van het nieuwe verkoopkantoor te Heerhugowaard. De uitbreiding van het kantoor, ontworpen door Breddels Architecten is hiervoor de aanleiding. ASSA ABLOY staat bekend als de specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteit- en woningbouw. Innovatieve producten die stuk voor stuk zekerheid, veiligheid en gemak bieden. Niet alleen zal een nieuw volume worden bijgebouwd ten behoeve van de salesafdeling, maar ook wordt de interne logistiek aangepakt. De showroom zal het bestaande en nieuwe deel met elkaar verbinden en gaat fungeren als entree en kantine. Door de losse inrichting is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar en in een handomdraai in te richten voor bijvoorbeeld grote presentaties en bijeenkomsten.

 

ADVIES | ONTWERP

Het nieuwe gedeelte herbergt kantoren, overlegkamers en een vergaderzaal, ondergebracht in een compact geheel met drie verdiepingen. Aan de achterzijde wordt de één verdieping lagere uitbouw bekroond met een riant dakterras. Voor dit nieuwe gedeelte leverde Perla Kantoorinrichting in samenwerking met Breddels Architecten een interieuradvies en tevens de invulling van bijpassende producten. Werken in een meer open ruimte, vraagt ook om bijpassende bureaus en opbergelementen die ook rekening houden met de privacy. Binnen het interieuradvies is er gekeken naar afwerking van vloeren, wanden, plafonds, gebruik van materialen en kleuren.

 

REALISATIE

Voor de invulling van de open kantoorruimtes is er gekozen om groepen te maken van zes tot acht personen. Door de open structuur, waarbij er minder wanden worden toegepast en dus ook minder plaats is voor kasten, heeft men gekozen voor apothekerskasten. Deze dient tevens als afscheiding tussen de werkplekken. Veel van het gekozen meubilair is van de Duitse fabrikant Sedus. Een zeer gerenommeerd merk dat staat voor degelijkheid en kwaliteit. Om de verandering van cellenkantoor naar open kantoortuin wat persoonlijk te houden, heeft iedere medewerker zijn eigen kleur bureaustoel mogen bepalen. De basis van het interieur bestaat uit een PVC vloer met houtstructuur gecombineerd met antraciet en wit. De gekleurde bureaustoelen verspreiden zich over de ruimte als Smarties. Het geheel heeft een zakelijke uitstraling met een knipoog naar vriendelijkheid en warmte door het gebruik van houtstructuren.

 

MEER OVER ASSA ABLOY : https://www.assaabloyentrance.nl/nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

15 februari 2016

Opdrachtgever

ASSA ABLOY

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Tapijt, maatwerk balie, bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting