• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Emerio Haarlem – Perla 01

Emerio Holland B.V. – Haarlem

Internationale identiteit in huiselijke stijl

INVENTARISATIE

Emerio Holland B.V. is gespecialiseerd in het samenstellen van OEM assortimenten (kleinhuishoudelijke apparatuur) voor grote detailhandelaren in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) en Duitsland. Het kantoor van Emerio Holland B.V. is gevestigd in het centrum van Haarlem. Door de verplaatsing van het kantoor, naar een nieuwe locatie heeft men het kantoor opnieuw ingericht. Perla heeft al een langere relatie met Emerio en heeft dan ook voor het nieuwe kantoor interieuradvies en de levering mogen verzorgen.

 

ADVIES | ONTWERP

Het interieuradvies heeft ervoor gezorgd dat alle elementen van het interieur op elkaar aansluiten. Kleuren, materialen, de juiste indeling en bijpassende producten heeft het tot een geheel gebracht. In de basis van het interieuradvies is als eerste gekeken naar vloeren, wanden en plafond. Tevens is er rekening gehouden met de wensen van de medewerkers en een corperate uitstraling. Voor de vloer is er een combinatie gekozen van PVC van M-Flor in hout print en een luxe tapijttegel van Desso. Wanden hoofdzakelijk wit i.c.m. strak wit systeemplafond.

 

REALISATIE

Ook de nieuwe kantoormeubelen zijn gekozen op basis van het gerealiseerde interieuradvies. Het kleurenpalet bestaat uit noten, wit, lichtblauw en aquablauw. Als opbergsysteem is er gekozen voor de apothekerskast. Ook de uitstraling van de keuken, ontvangstruimte en showroom zijn omschreven in het interieuradvies. Bepaalde wanden zijn voorzien van wandvisuals met beelden van Hongkong. De wandvisuals zorgen voor de connectie met Azië, waar veel producten vandaan komen. Het resultaat is een prachtige werkomgeving geworden, waar men ook op een professionele manier klanten kan ontvangen. Het resultaat is een kantoorinrichting met een internationale identiteit in een huiselijke sfeer.

 

MEER OVER EMERIO HOLLAND B.V. : https://emerio.eu/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 maart 2015

Opdrachtgever

Emerio Holland B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Vloeren, keuken, bureaus, bureaustoelen, kasten, directiemeubilair, showroom,

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting