• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Jambo lunchruimte met wandvisual giraffen

Jambo Safari Club – Diemen

Beestachtig leuke kantoorinrichting

INVENTARISATIE

Jambo Safari Club is een dynamische adviseur voor reizen naar Afrika. Of het nu gaat om safari’s, huwelijksreizen, strandvakanties of familiereizen, zij zijn specialist in dit werelddeel. Bij Jambo Safari zijn de mogelijkheden dan ook onbeperkt! Voor de circa dertig medewerkers werd Perla gevraagd om een kantoorinrichting voor het nieuwe pand van Jambo Safari Club te ontwikkelen.

 

ADVIES | ONTWERP

Jambo Safari Club verhuisde binnen Diemen naar een groter pand. Dit was casco met een witte gietvloer en systeemplafond. Een lichte basis als uitgangspunt dus. Ons team heeft de ruimte daarom licht gehouden en daarbij gebruik gemaakt van frisse kleuren i.c.m. met kleurrijke visuals en een passende tapijtkeuze . Zo ontstonden er fijne werkruimtes en tevens diverse kamers voor directie, vergaderen, lunchen en geconcentreerd werken.  Daar niet elke ruimte hetzelfde is ingericht kunnen medewerkers op basis van het gesprek kiezen welke ruimte het meest geschikt is.

 

REALISATIE

Daar Jambo enkele jaren daarvoor al had gekozen voor kwaliteits kantoormeubilair van Palmberg, konden wij dat moeiteloos aanvullen met hetzelfde bladmateriaal en kleurstellingen. Daaromheen hebben wij zeer divers meubilair geplaatst in de vergader- en kantineruimtes . Zo blijft elke ruimte prikkelen en wordt het een levendig kantoor. De aankleding van de kantoren met verlichting maakte het geheel af.

 

MEER INFORMATIE OVER JAMBO SAFARI CLUB: https://www.jambo.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

20 november 2019

Opdrachtgever

Jambo Safari Club

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Systeemwanden, tapijt, interieurbouw, verlichting, bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair, lunchmeubilair, wandvisuals

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper