• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Sensys Gatso Haarlem – Perla 01

Sensys Gatso Group – Haarlem

Kantoorontwerp voor een technisch bedrijf

INVENTARISATIE

Sensys Gatso Group is een innovatief beursgenoteerd bedrijf op het gebied van verkeersveiligheid. Met een hoofdkantoor in Haarlem voor ca. 50 medewerkers wereldwijd heeft het bedrijf vele kantoren en vertegenwoordigingen.

 

ADVIES | ONTWERP

Vraag van de klant aan het Perla team was om een ontwerp te maken voor de entree en de kantoren. Ook was er een extra ruimte nodig die geschikt was om te vergaderen, voor kantine gebruik en voor bijeenkomsten van het personeel.

 

REALISATIE

Als basis voor de entree en het bedrijfsrestaurant hebben wij gekozen voor een zeer grote (110x110cm) pvc betonlook tegel. Op deze basis konden wij mooie andere materialen toepassen zoals Sedus stoere bartafels met houten bladen en Spoinq barkrukken. Wever en Ducre lampen zorgden samen met de ledpanelen (dimbaar)  voor de juiste verlichtingssfeer voor lunch, werk, diner, koffie en feest. Door de toevoeging van grote wandvisuals, beplanting en een keuken inclusief bar werd de ruimte stoer, warm en overzichtelijk. De entree werd opener door ramen naar zowel de kantoren als doorkijk naar de bovengenoemde kantineruimte. Met de plaatsing van een robuuste leestafel met bijbehorende verlichting en stoelen van Normann Copenhagen voelt de bezoeker zich nu welkom bij een modern technisch bedrijf Sensys Gatso Group.

 

De kantoren zijn strakke werkruimtes geworden door toevoeging van strakke lampen in bedrijfskleur, stoelen van Giroflex en architectonische bureaus van Wini. Door de nieuwe opstellingen is er meer (visuele) rust ontstaan en kan men geconcentreerd werken.

 

MEER OVER SENSYS GATSO GROUP: https://www.sensysgatso.com/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 november 2015

Opdrachtgever

Sensys Gatso Group

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Wanden, vloeren, plafonds, verlichting, maatwerk, bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair, lounge meubilair

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper