• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Perla referenties Kaptein Kaas Heiloo panorama

Kaptein B.V. – Heiloo

Kantoorinrichting als onderdeel van je bedrijfsimago

INVENTARISATIE

Kaptein is een flexibele producent van boter en verschillende kaasproducten. Het is een gedreven familiebedrijf, dat een rijke historie heeft. Bekend bij nationale en internationale afnemers als snel en efficiënt voor haar klanten. Door het steeds verder groeiende bedrijf en het ontstaan van verschillende locaties, is er in 2016 gekozen voor een volledige nieuwbouw. Een ultra modern, duurzaam en efficiënt pand in de Boekelermeer Zuid te Heiloo. In een nauwe samenwerking met BREG Ontwerp, Stijlbedrijf en Perla Kantorinrichting werd er een interieurplan ontwikkeld voor het indrukwekkende pand.

 

ADVIES | ONTWERP

Eenvoud en robuustheid zijn de kenmerken van het pand aan de buitenkant. Deze eenvoud en klasse treft men ook binnen aan. Door het gebruik van het vele hout met zijn pure uitstraling en de kleuren zwart-wit is er een prachtige balans van de kantoorinrichting ontstaan. Gietvloeren in de kleur grijs/beige, moswanden en geeltinten zorgen voor een interieur die verbinding heeft met de Scandinavische interieurstijl. Het gebruik van duurzame materialen en subtiel kleurgebruik resulteren in een inspirerende werkomgeving met stijl.

 

REALISATIE

Perla Kantoorinrichting heeft Kaptein ook geadviseerd in het gebruik van zit-/sta werkplekken. Iedere medewerker is nu in de gelegenheid om ook staand zijn werk te kunnen doen. De afwisseling tussen zitten en staan zorgt voor een perfecte dynamische werkomgeving. Het resultaat is een interieur dat staat voor kwaliteit en welzijn van de medewerkers. Deze twee kernwaardes versterken dan ook het bedrijfsimago van Kaptein. De projectfoto’s tonen dan ook dat Kaptein gekozen heeft voor een stijlvol interieur waar de kwaliteit vanaf straalt.

 

MEER OVER KAPTEIN: https://www.kaptein.info/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

2 september 2016

Opdrachtgever

Kaptein B.V.

Ontwerp

Stijlbedrijf / Perla Kantoorinrichting

Producten

Zit-/sta bureaus, kasten, bureaustoelen, vergadermeubilair, kantinemeubilair

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting