• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Leegwater Houtbereiding – Perla 01

Leegwater Houtbereiding – Heerhugowaard

Kantoorinrichting die interactie stimuleert

INVENTARISATIE

Familiebedrijf Leegwater Houtbereiding uit Heerhugowaard staat al 70 jaar aan de top als het gaat om houtverduurzaming. Alle fases van houtveredeling, -behandeling en -bewerking voeren zij in eigen huis uit. Leegwater beschikt over zo’n vijftig vakmensen om elke klus van tientallen meters tot vele kilometers aan hout te klaren. In 2018 creëerde Architectenbureau Breddels uit Heerhugowaard een nieuw pand met een prominente aanwezigheid van verduurzaamd hout. Door de goede samenwerking tussen Breddels Architecten en Perla, werkten wij gezamenlijk aan een interieurplan voor dit mooie pand. Perla Kantoorinrichting leverden daarbij na een strenge selectie het meubilair voor de verschillende ruimtes.

 

ADVIES | ONTWERP

Bij een bedrijfspand als deze waarbij hout een prominente aanwezigheid heeft, dient het interieur daarbij goed aan te sluiten. Houten wanden, deuren en vloeren vormen daarom de basis van het interieur. De indeling heeft een open structuur waarbij interactie wordt gestimuleerd. Door het gebruik van materialen met houtstructuren en bruin tinten ontstaat er een warm en huiselijk gevoel. Voor een hecht familiebedrijf als deze heeft dit dan ook echt een meerwaarde. Om de medewerkers optimaal te voorzien van een gezonde werkomgeving is er tevens geadviseerd om het concept Dynamisch Werken te implementeren.

 

REALISATIE

Het resultaat zit-/sta bureaus van de fabrikant Markant. Vergaderruimtes, directiekamers en presentatieruimtes ingericht met meubilair dat aansluit bij het pand. De sfeer en stijl van het interieur toetsten we constant aan hoge eisen als kwaliteit, oog voor detail en de juiste uitstraling. Het resultaat is een prachtig pand met een aansluitend interieur, waarbij de pure uitstraling van hout en warme kleuren het beeld bepalen.

 

MEER OVER LEEGWATER HOUTBEREIDING : https://leegwater.nl/nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

2 februari 2016

Opdrachtgever

Leegwater Houtbereiding B.V.

Ontwerp

Breddels Architecten

Producten

Vergadermeubilair, zaalmeubilair, directiemeubilair, beplanting

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting