• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting G Lubbe & Zn Lisse – Perla 01

G. Lubbe & Zn B.V. – Lisse

Complete kantoorinrichting voor Nieuwbouw G. Lubbe & Zoon B.V.

INVENTARISATIE

G. Lubbe & Zn B.V. uit Lisse verzorgt kleurrijke beplantingen voor het openbaar groen, parken en grote tuinen. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en (machinaal) planten van bloembollen en vaste planten. Lubbe Lisse is al meer dan 100 jaar specialist op dit gebied. Nog steeds een familiebedrijf waarbij twee neven de directie vormen. In juni 2015 is de beslissing gemaakt om een nieuw kantoor neer te zetten. Na een bezoek aan de inspirerende showroom van Perla Kantoorinrichting, heeft het bedrijf de opdracht gegeven om een ontwerp te maken voor de nieuwe kantoorinrichting.

 

ADVIES | ONTWERP

De basis van het interieurontwerp moet functioneel en huiselijk zijn. Het afwerkingsniveau daarbij niet standaard en ook oog voor perfectie en detail zijn belangrijk. Het projectmanagement verzorgt één van de vaste partners van Perla Kantoorinrichting. In het ontwerp zijn er verschillende ruimtes gecreëerd, waarbij wij voorstellen om dit veelal met glas te doen voor de transparantie. De nieuwbouw bestaat uit twee bouwlagen. Beneden kantoren en boven directie, vergaderen en lunchruimte. Het geheel dient goed op elkaar aan te sluiten zodat er een eenheid ontstaat. Vloeren, wanden en de uitstraling van het meubilair verbinden de ruimtes dan ook met elkaar.

 

REALISATIE

De mooie basis is bepaald door vloeren van Interface en M-flor. Basiskleuren zijn wit i.c.m. zwarte kozijnen en natuurtinten voor vloeren en bureaumeubilair. Huisstijlkleur olijfgroen met taupe geven het geheel een warme uitstraling. Door het gebruik van huiselijke verlichting, mooie wandvisuals en fraaie raambekleding is de sfeer van huiselijkheid behaald. Opbergelementen als apothekerskasten geven een mooie invulling aan een functioneel opbergen. Door de perfecte samenwerking van alle betrokken partijen is er een prachtige nieuwe kantooromgeving gerealiseerd voor G. Lubbe & Zn B.V. uit Lisse

 

MEER OVER G. LUBBE & ZOON B.V.: https://www.lubbelisse.nl/nl

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 september 2016

Opdrachtgever

G. Lubbe & Zoon B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Vloeren, wanden, verlichting, bureaumeubilair, raambekleding

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting