• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Perla referentie Lincoln International boardroom panorama
Lincoln

Lincoln International AG – Amsterdam

High end kantoorinrichting voor Lincoln International

INVENTARISATIE

Lincoln International AG is een wereldwijde adviesorganisatie die zich bezighoudt met fusies, overnames en beleggingszaken. Lincoln International heeft meer dan 500 professionals die actief zijn in 16 landen. De organisatie heeft ook een vestiging in Amsterdam met ongeveer 20 medewerkers. Jarenlang was de organisatie gevestigd in de Zuid WTC torens. Gekenmerkt door een traditioneel kantoorinterieur, dat zakelijk en verzorgd was. Door groei in de organisatie en tevens de wens om de werkomgeving naar een hoger niveau te brengen, werd afgelopen oktober de keuze gemaakt om te verhuizen. De nieuwe locatie wordt vooral gekenmerkt door de uitstraling van het pand. Klassiek, stijlvol en een hoogwaardige afwerking. De basiselementen van het interieur vormen dan ook een perfecte basis om er iets moois van te maken, want dat was de opdracht: een high end kantoorinrichting voor Lincoln.

 

ADVIES | ONTWERP

Belangrijk voor een bedrijf als Lincoln is dat hun klanten zich comfortabel en op hun gemak voelen. Het delen van vertrouwelijke informatie en persoonlijke gesprekken vinden dan ook vaak plaats. Binnen het pand zijn 3 boardrooms aanwezig in een klassieke afwerking. Een ontvangstkamer met open haard en een kantoortuin met aparte lunchruimte in dezelfde hoogwaardige afwerking. Om deze stijl en sfeer te behouden hebben wij gekozen voor om alle houtmaterialen in fineer te doen en uit te voeren in een chique kleur Noten. Stofferingen voor de boardrooms zijn van premium leder in de kleur diepbruin. Eigentijdse klassieke karpetten op een visgraat parketvloer zorgen daarnaast voor een huiselijke sfeer die geen afbreuk doet aan de stijl van het interieur.

 

Voor de werkplekken heeft Perla geadviseerd om deze uit te voeren als elektrische duo zit-/sta bureau aangevuld met een professionele akoestische tussenwand. Hiermee is  het voor de medewerkers mogelijk om te werken in een dynamische werkomgeving, waarbij men kan afwisselen tussen zitten en staan. Tevens zijn veel bureaubladen en kasten hergebruikt, vanuit duurzame en financiële gedachten.

 

REALISATIE

Om in de lijn van de hoogwaardige afwerking te blijven is er gekozen voor meubilair van kwaliteismerken. De boardroom vergadertafels zijn van de Duitse fabrikant Renz. De bijpassende vergaderfauteuils zijn van de Duitse fabrikant Sedus. De prachtige karpetten zijn van de Nederlandse fabrikant Donkersloot en verlichting van Jacco Maris. En de kantoortuin is ingericht met zit-sta werkplekken van Perla Private Label en de bureaustoelen van Sedus.

 

Perla heeft in 2015 ook het kantoormeubilair mogen leveren. Een gedeelte van dat meubilair hebben we daarbij kunnen hergebruiken. Zo hebben de bureaubladen en de kasten een tweede leven gekregen. Bureaustoelen zijn voorzien van nieuwe zitkussens en rugleuningen. De basisverlichting van de kantoortuin was daarnaast onvoldoende om er goed te kunnen werken. Door het akoestische plafond was het niet mogelijk om hier achteraf nog basisverlichting in aan te brengen. Perla heeft daarom staande werkplekverlichting geleverd van de fabrikant Waldmann. Zij leveren hoogwaardige werkplekverlichting die zowel direct als indirect verlicht. De lunchruimte is deels ingericht met maatwerk interieurbouw en een mooie bartafel met bijpassende krukken van Mobitec. De mix van de verschillende fabrikanten maken het geheel tot een perfecte balans van uitstraling en functionaliteit.

 

MEER OVER LINCOLN INTERNATIONAL: https://www.lincolninternational.com/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

20 november 2019

Opdrachtgever

Lincoln International AG

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Vergadermeubilair, verlichting,karpetten, kantoorinrichting, lunchmeubilair

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting