• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Meos it Haarlem – Perla Kantoorinrichting 01

MEOS IT – Haarlem

Gave ontspannen werkomgeving voor MEOS IT Haarlem

INVENTARISATIE

MEOS IT is een professionele leverancier van IT Services. Met 4 vestigingen in Nederland zitten zij dichtbij de klanten. Met de IT services van MEOS blijven servers, netwerken en werkplekken optimaal presteren.  Na een bezoek aan onze showroom van het management kwamen we tot het inzicht dat het MEOS kantoor toe was aan een complete metamorfose. Dit om de bestaande medewerkers van het hoofdkantoor in Haarlem een inspirerende werkomgeving te bieden en om potentiële medewerkers te laten zien dat MEOS IT een vooruitstrevende organisatie is. Het welzijn van de medewerkers heeft immers prioriteit.

 

ADVIES | ONTWERP

Ons advies was om de ruimtes opener en transparanter te maken zodat er meer verbondenheid ontstaat tussen de diverse afdelingen. Een centrale chillruimte voor ontmoeten, vergaderen, eten en instructies maakte daarvan deel uit. De betonnen constructie van het pand accentueerden we nog meer door het gebruik van diverse wandbekledingen, zwarte kozijnen en glazendeuren. Met het ontwerp kreeg de kantooromgeving een industrieel karakter, maar wel met een moderne twist.

 

REALISATIE

Zwarte zit-sta werkplekken van Perla’s Private Label vormen de basis van het kantoormeubilair i.c.m. betonlook bladen. De Giroflex bureaustoelen die MEOS IT ooit al bij Perla Kantoorinrichting had aangeschaft hebben we allemaal gerevitaliseerd met nieuwe kussens en onderdelen waar nodig. Dit om milieu en budget te besparen.  Het industriële combineren wij met veel natuurlijke materialen en kleurstellingen. De chill ruimte is voorzien van steen strips en een gashaard om een gave café uitstraling te ontwikkelen. Ook plaatsten wij er een kwaliteitskeuken en staldeuren met daarachter een presentatiewand. Door al deze toevoegingen is het hele kantoor geschikt voor werken, vergaderen, eten en ontspannen op een gave moderne manier.

 

MEER OVER MEOS IT: https://meos.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

24 januari 2019

Opdrachtgever

MEOS it.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Vloeren, bureaus, akoestische wanden, zitelementen, verlichting, wandafwerking, beplanting

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper