• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Connect Technisch – Perla 02

Connect Technisch Uitzendbureau – Amsterdam

Strak ontwerp voor technisch uitzendbureau

INVENTARISATIE

Connect Amsterdam is een uitzendbureau/zzp-service waar ze verder kijken dan alleen het vervullen van een vacature of opdracht. Ze begeleiden mensen niet alleen met een loopbaan maar kijken verder. Of het nu gaat om werk in loondienst of als zelfstandige. Een persoonlijk bedrijf met korte lijnen. Connect Amsterdam is begonnen als familiebedrijf in 1992 en maakt tegenwoordig deel uit van een grotere groep, Groupe Adéquat. Doordat wij als Perla ontwerp team al diverse projecten hebben mogen doen was de vraag om weer een aansluitend ontwerp te maken voor de volgende casco kantoorruimte.

 

ADVIES | ONTWERP

Het ontwerp was een voortzetting van de eerder ingezette lijn. Een zakelijke omgeving maar met een persoonlijke sfeer was daarbij het uitgangspunt.

 

REALISATIE

De kantoorruimte werd casco opgeleverd door de verhuurder. Als basis hebben we gekozen voor een mooie tijdloze 3D vloertegel van interface. Een antraciet bruin tint gecombineerd met planten en andere groenaccenten geeft de link naar het logo van de groep. Witte bureaus geven de nodig frisheid aan de ruimte. Ook werd een separate werkruimte en vergaderkamer geïntegreerd op de afdeling om geconcentreerd te kunnen werken en een kleine bespreking te houden.

 

MEER OVER CONNECT AMSTERDAM: https://www.connect.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 juni 2015

Opdrachtgever

Connect Technisch Uitzendbureau

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Systeemwanden, vloeren, verlichting, bureaus, stoelen, beplanting, visuals

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper