• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting De Groot en Slot Langedijk – Perla 01

De Groot en Slot B.V. – Broek op Langedijk

Prachtige nieuwbouw afgerond met moderne kantoorinrichting

INVENTARISATIE

De Groot en Slot is een Nederlandse, in Noord-Holland gevestigde onderneming met een bijzonder specialisme: uienzaad. Al meer dan 60 jaar hebben zij ervaring in het ontwikkelen en produceren van uienzaad. Met veel succes en daar zijn ze trots op. Samen met partner Bejo zijn ze dan ook wereldmarktleider in uienzaad. Het succes heeft zich vertaald naar een geweldig mooie nieuwbouw van een kantoorvilla, ontworpen door Breddels Architecten uit Heerhugowaard. Perla Kantoorinrichting heeft voor dit mooie pand daarnaast een interieurplan ontwikkeld en het interieur geleverd.

 

ADVIES | ONTWERP

De sfeer van de nieuwe kantoorinrichting is warm, zakelijk en met de nieuwste trends gecombineerd. In samenwerking met de afdeling communicatie en het projectteam van De Groot en Slot werd dan ook een moderne kantoorinrichting gecreëerd. Op hetzelfde moment van de nieuwbouw is er gekozen voor een nieuwe huisstijl. Alle elementen die hiermee te maken hebben, zoals logo, huisstijlkleur en kantooromgeving zijn aangepakt. Door het formuleren van kernwoorden en het creëren van een moodboard ontstaat er een nieuwe en verfrissende moderne huisstijl.

 

REALISATIE

Huisstijlkleur aubergine en wit vormen de basis voor het interieurplan. Werkplekken in de kleur wit en zilver, gecombineerd met accentkleuren in vloeren en wanden bepalen daarmee de stijl. Kwalitatief hoogstaand meubilair van Sedus, Haworth en Wini zorgen voor een langdurige levensduur van de middelen. Traditionele kasten zijn verruild voor de moderne apothekerskasten van Sedus. De maatwerk boardroom tafel met decoratieve verlichting vormt daarnaast een visitekaartje binnen het interieur. Kenmerkend voor het project is dat er tot in detail zaken zijn gerealiseerd. Het resultaat is dan ook een werkomgeving die sfeervol is en kwaliteit uitstraalt.

 

MEER OVER DE GROOT EN SLOT: https://www.degrootenslot.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 oktober 2011

Opdrachtgever

De Groot en Slot

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Tapijt, bureaus, bureaustoelen, balie, vergadermeubilair, verlichting, kantinemeubilair, kasten, directiemeubilair

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting