• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Euro Caps vernieuwde kantoorinrichting 06

Euro Caps B.V. – Rotterdam

Doorstart interieur voor startup

INVENTARISATIE

In 2012 was de markt klaar voor private label koffie capsules voor Nespresso® machines. Euro Caps heeft toen met een energiek team de kans gegrepen en hebben een prachtige organisatie gebouwd. In hun eerste fabriek in Rotterdam maken zij met ruim 450 collega’s dagelijks zo’n 3 miljoen Nespresso® compatibele capsules. Op hun tweede locatie maken zij vanaf 2016 Dolce Gusto® compatibele capsules. Door de groei van het bedrijf en de aanschaf van allerlei kantoormeubilair werden de kantoren er niet beter op. Aan Perla Kantoorinrichting de vraag om in 2017 het geheel te inventariseren en een zakelijke en krachtige kantoorinrichting te ontwerpen.

 

ADVIES | ONTWERP

De beleving van koffie moet natuurlijk terugkomen in het ontwerp. Avontuurlijk, exotisch en natuurlijk waren de keywords van het idee. Daar zoveel mogelijk financiële middelen in de kwaliteit en groei van het product werden geïnvesteerd hebben wij geadviseerd om zoveel mogelijk goede bestaande meubels te revitaliseren en alleen het nodige aan te vullen met materialen die het interieur verfraaien.

 

REALISATIE

De bestaande zwarte bureaus in de kantoren zijn gehandhaafd maar wel voorzien van een mooi nieuw houtdecor blad in de juiste uitstraling. Vanwege de groei is deze ook nog uitgebreid met passende nieuwe werkplekken. Doordat er een lage kwaliteit bureaustoelen aanwezig was zijn deze vervangen door de bureaustoel Hypst3r van het merk Perla Private Label.

 

Als basisvloer hebben wij een mooie tapijttegel van Interface gebruikt met een 3D effect. I.c.m. een groentint (management) en oranje (sales-finance) op de muren geeft dit de ruimtes de gewenste uitstraling. De entree is compleet verbouwd, open gemaakt waardoor bezoekers zich welkom voelen en meteen weten dat ze bij EUROCAPS binnenstappen.

 

MEER OVER EURO CAPS BV: https://euro-caps.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

15 juli 2018

Opdrachtgever

Euro Caps B.V.

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Vloeren, bureaus, akoestische wanden, zitelementen, verlichting, wandafwerking, beplanting

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper