• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Voestalpine Railpro Hilversum – Perla 01

Voestalpine Railpro B.V. – Hilversum

Kantoorinrichting voor optimale samenwerking

INVENTARISATIE

Voestalpine Railpro uit Hilversum heeft tot doel altijd één stap verder te zijn. Het streven naar deze stap vooruit vertaalt zich daarom naar innovatiekracht in de breedste zin van het woord. Dit houdt in dat Railpro op het gebied van railgerelateerde producten, logistieke diensten en concepten de optimale oplossing biedt. Dit krijgt vorm in het SLS-concept (supply, logistics & services). Aanleiding voor de nieuwe kantoorinrichting van Railpro was de verbouw- en nieuwbouw van hun machinefabriek. De oude machine fabriek kreeg dan ook de functie als kantoor. Tevens heeft er een nieuwbouw plaatsgevonden, zodat er twee identieke kantoren ontstaan. In het ontwerp van beide gebouwen is er gekozen voor een open structuur op basis van een kantoortuin.

 

ADVIES | ONTWERP

Na een strenge selectie voor het realiseren van het interieur, is er gekozen voor Perla Kantoorinrichting uit Haarlem. De opdracht was om de ruimtes in te delen op basis van functionaliteit met een knipoog naar een huiselijke sfeer. Het kleurgebruik is in nauwe samenwerking gegaan met de afdeling communicatie. De vloeren waren al bepaald in het ontwerp in de kleur grijs. Daarbij was het noodzakelijk om dit geheel te realiseren volgens een strak budget.

 

REALISATIE

Met succes is het project gerealiseerd volgens een strakke planning en binnen het budget. Het resultaat is een fijne werkomgeving waarbij functionaliteit en huiselijkheid de juiste balans vinden. Deze combinatie zorgt voor een kantoorinrichting waarbij er een optimale samenwerking is.

 

MEER OVER RAILPRO: https://www.voestalpine.com/railpro/nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

10 januari 2011

Opdrachtgever

voestalpine Railpro

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Interieurbouw (receptie), bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair, lunchmeubilair

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting