• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Perla referenties Proximo Hilversum panorama
Lincoln

Proximo – Hilversum

Professioneler maken van de kantoorinrichting

INVENTARISATIE

Proximo netwerk – De Schout  is een snel groeiend bedrijf in de incasso dienstverlening. Zij pakken de incasso’s verantwoord en effectiever aan dan de op de traditionele manier. Door de groei werd het noodzakelijk om een nieuw pand aan te huren. Deze vonden ze aan de Marathon in Hilversum. Een modern gebouw op een centrale plek met een zakelijke uitstraling. De ruimte was gestoffeerd en had al een bepaalde indeling.

 

ADVIES | ONTWERP

De vraag vanuit de directie aan Perla Kantoorinrichting was het creëren van een moderne kantoorinrichting voor een redelijk budget. Het moest niet te luxe zijn maar wel met een betrouwbare uitstraling en professioneel voor de gebruikers. Delen van de vloer hebben wij dan ook hergebruikt en aangevuld met nieuwe tapijttegels passend bij het frisse beeld met natuurlijke kleuren. De meeste wanden zijn tevens blijven staan aangevuld met een extra wand om een kantine/chill ruimte te creëren.

 

REALISATIE

Voor de bureaus is gekozen voor Duo Zit-Sta bureaus van het Perla Private Label met professionele akoestische tussenwanden van 6cm dik. De oude bureaustoelen werden allemaal vervangen door de Hypst3r bureaustoel van Perla Private Label. Modern vergadermeubilair van Sedus bracht de nodige professionaliteit tijdens overleg met cliënten en opdrachtgevers. Op de bestaande pvc vloer werden daarnaast karpetten bedacht die de ruimtes voorzien van een huiselijker karakter. Uiteraard is er buiten de ledpanelen in het systeemplafond ook een aantal lampen opgehangen om dat beeld verder nog te versterken. Zo is er een mooi evenwicht ontstaan tussen een zakelijke en huiselijke sfeer.

 

MEER OVER PROXIMO: https://proximo.nl/

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

13 februari 2020

Opdrachtgever

Proximo

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Vergadermeubilair, verlichting,karpetten, kantoorinrichting, lunchmeubilair

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper