• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Inrichting brede school De Pauw De Rijp – Perla 01

Brede School De Pauw – De Rijp

Schoolmeubilair voor een stimulerende leeromgeving

INVENTARISATIE

Schoolmeubilair dat geheel aansluit bij de nieuwe gebruikers van Brede School De Pauw, dat was de uitdaging voor Perla in november 2015. Breddels Architecten uit Heerhugowaard creëerde een prachtig pand om te zien en daarnaast van uitzonderlijke kwaliteit. Het gebouw heeft het hoogst haalbare energielabel A++++ behaald. Daarnaast is het bovendien omgeven door een voor kinderen paradijselijk sport- en speelomgeving. Breddels Architecten heeft in samenwerking met Perla Kantoorinrichting daarnaast invulling gegeven aan het ontwerp en tevens de levering van het schoolmeubilair verzorgd.

 

ADVIES | ONTWERP

Er is een eigentijdse onderwijsvoorziening gecreëerd in een prettig gebouw waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich volop kunnen ontwikkelen. Kinderen komen hier s’ochtends lachend aan en blijven daarnaast na schooltijd graag lang hangen. Spelen, sport en onderwijs gaan hand in hand. Om goed te kunnen faciliteren in de behoefte van de verschillende gebruikers van het pand selecteerde Perla Kantoorinrichting dan ook schoolmeubilair dat op vele verschillende manieren inzetbaar is. Flexibel en dus multifunctioneel inzetbaar.

 

REALISATIE

Kortom verrijdbaar, koppelbaar en stapelbaar behoren tot de eigenschappen van dit type schoolmeubilair. Verschillende indelingen realiseren we door de verrijdbare plantenbakken, die overigens onderhoudsvrij zijn. Zitelementen met groene stoffering, waarbij er een afbeelding van beplanting in de stof zichtbaar is. Stoelen die goed stapelbaar zijn en ook tafels die klapbaar zijn om in een handomdraai ruimtes opnieuw in te delen. Het schoolmeubilair is degelijk en te gebruiken voor verschillende doelgroepen. De combinatie van het innovatieve pand en de multifunctionele inrichting maakt dit project tot een stimulerende leeromgeving voor jong en oud.

 

MEER OVER BREDE SCHOOL DE PAUW : https://www.debalein.nl

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er daarbij voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

13 februari 2016

Opdrachtgever

Brede school De Pauw

Ontwerp

Breddels Architecten & Perla Kantoorinrichting

Producten

Stoelen, klaptafels, maatwerk zitelementen, verrijdbare plantenbakken

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting