• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Nieuw interieur The Garden Amstelveen Panorama
Lincoln

Kantoorgebouw The Garden – Amstelveen

Stijlvol lunchen in kantoorgebouw The Garden

INVENTARISATIE

Kantoorgebouw The Garden aan de rand van de stadstuinen bij stadshart Amstelveen, is een modern businesscomplex van vier gebouwen. De gebouwen staan rond een sfeervolle binnentuin, waardoor er een oase van rust is voor aangenaam zakendoen. Ondernemen met allure in volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes en een receptie die altijd bemand is. De smaakvol ingerichte binnentuin is een populaire plek voor lunch, een korte meeting, of om even zelf in het zonnetje op uw laptop de mail bij te werken. Om de gehele sfeer en ambiance op niveau te houden is Perla gevraagd om de iets wat gedateerde bedrijfskantine en bijbehorende instructieruimte opnieuw vorm te geven tot een sfeervolle ontmoetingsruimte om te lucnhen en te ontspannen. Tevens was er de wens voor de verschillende huurders een aangrenzende hoogwaardige vergaderruimte te realiseren.

 

ADVIES | ONTWERP

Gevraagd werd om een modern restaurant met klasse en goed zittende stoelen. De vloer bleef gehandhaafd welke van beton was.
In de grijstint was deze prima te combineren met de gekozen kleurpallet. Comfortabel meubilair, sfeerverlichting en reliëfwandbekleding geven de ruimte klasse en sfeer. Een volgens de gebruikers heerlijke ruimte om te lunchen, dineren en borrelen.

 

REALISATIE

Wanden werden gesloopt en de ruimte werd op nieuw ingedeeld. De bestaande keuken werd opnieuw bekleed met een luxe decor materiaal. Een nieuw verlichtingsplan werd gemaakt met algemene verlichting en diverse sfeer armaturen. Op de wanden een neutrale kleur en waar effectief een reliëf wandbekleding in stoer zwart en turquoise. In de vergaderruimte werd de tv scherm ingebouwd in een akoestische wand om de akoestiek te verbeteren. Door de gekozen vergadertafel en vergaderstoelen kan men hier constructieve gesprekken voeren.

 

MEER OVER kantoorgebouw The Garden: https://www.officez.nl/locaties/the-garden/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

27 juni 2022

Opdrachtgever

Rijsterborgh Vastgoed

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Restaurantmeubilair, verlichting, maatwerk, wandbekleding

Aandacht maakt het verschil

Aandacht en design voor projecten kunnen voor bedrijven en instellingen veel verschil maken. De werkvreugde en prestaties liggen meetbaar hoger in kantoren en projecten waar aandacht aan besteed is. Het interieur wordt ook een steeds belangrijker item in het behoud van personeel en het aantrekken daarvan. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht en breed assortiment halen wij het maximale uit het beschikbare budget.

Bel ons voor een afspraak en wij gidsen je door het woud van mogelijkheden. Graag zou ik mijn kennis ook met je delen en samen een gaaf kantoor maken!

Michel Visser Interieurontwerper