• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Kantoorinrichting Abax Halfweg – Perla 01

Abax Nederland B.V. – Halfweg

Zit-sta bureau voor nieuwe kantoorinrichting Abax Nederland!

INVENTARISATIE

Abax Nederland is het snelst groeiende telematica-bedrijf in Europa dat zich volledig richt op elektronische rittenregistratie. Het van origine Noorse bedrijf heeft dan ook meer dan 300 medewerkers verdeeld over Europa. Het bedrijf heeft ook een vestiging in Halfweg, met ongeveer twintig mensen. Door de verhuizing naar een nieuw kantoor in de Suikersilo’s wilde men het kantoor inrichten op basis van het concept Dynamisch werken.

 

ADVIES | ONTWERP

Perla Kantoorinrichting werd benaderd door Abax Nederland voor het inrichten van het nieuwe kantoor. Door de vele harde materialen binnen het nieuwe kantoor, was het tevens noodzakelijk om aandacht te besteden aan de akoestiek. Perla Kantoorinrichting adviseerde het zit-sta bureau MAX. Dit meubel geeft immers een goede invulling aan het principe zit-sta bureau, akoestiek en elektrificatie. Het complete meubel is geleverd in de gewenste huisstijlkleuren van Abax Nederland.

 

REALISATIE

De kantoortuin is prachtig ingericht met elektrische duo zit-sta werkplekken die voorzien zijn van professionele akoestische tussenwanden. Wanden zijn volledig gestoffeerd in de huisstijlkleur aqua groen. Abax heeft er daarnaast voor gekozen om de medewerkers te voorzien van de Perla Private Label bureaustoel. Door de zitcomfort, kwaliteit en prijsstelling een voor de hand liggende keuze. In de gezamenlijke lunchruimte gebruikt men bartafels van steigerhout in combinatie met barkrukken van Satelliet. Ook voor het vergadermeubilair is een passende oplossing gevonden van de fabrikant Dyna mobel uit Spanje. Het geheel is een strak vormgegeven kantoorruimte in een spraakmakend pand.

 

MEER OVER ABAX NEDERLAND: https://www.abax.com/nl

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

16 februari 2016

Opdrachtgever

De Groot en Slot

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Tapijt, maatwerk balie, bureaus

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting