• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk
Chain Rotterdam kantoorinrichting Perla 01

Chain Technical Professionals – Rotterdam

Gezonde open werkomgeving voor technische professionals

INVENTARISATIE

Chain Technical Professionals zijn gedreven doorzetters, harde werkers en inventieve denkers. Zij richten zich dan ook op de talenten en ambities van mensen die werken in de techniek. Als technische uitzendorganisatie zorgen zij ervoor dat mensen met ambitie in de techniek gekoppeld worden aan grote bedrijven in uitdagende projecten. Door professionalisering en groei van de organisatie is er daarom gekozen voor een nieuw kantoor. Na grondig marktonderzoek van Chain, is Perla Kantoorinrichting geselecteerd om een goede invulling te geven aan het nieuwe interieur voor het kantoor.

 

ADVIES | ONTWERP

In de basis heeft Chain gekozen voor gietvloeren in combinatie met veel glazen wanden en de kleur wit. Hiermee ontstaat er dan ook meteen al een strak en minimalistische uitstraling. Zoals veel organisaties tegenwoordig kiezen om beweging op kantoor meer te stimuleren, heeft ook Chain gekozen voor zit-sta werkplekken. Huisstijlkleur is tevens doorgezet in de uitstraling van het meubilair. Veel wit in combinatie met fris blauw. Bij de keuze voor het gebruik van harde materialen zoals gietvloeren en glazenwanden is akoestiek een punt van aandacht. Voor de indeling van het kantoor is er gekozen voor een open werkomgeving, aangevuld met een aantal spreekkamers, directiekamer en receptieruimte.

 

REALISATIE

Aansluitend bij de stijl van het pand, is het meubilair strak vormgegeven in veel wit. Voor de werkplekken heeft men een duo elektrische zit-sta werkplek met professionele akoestische tussenwand in lichtblauw. Bureaustoelen van het Perla Private Label met witte rug en blauwe zitting sluiten dan ook perfect aan bij de gekozen interieurstijl. Om het strakke interieur aan te vullen met wat sfeer zijn er grote wand visuals opgehangen met technische sfeerbeelden van het vakgebied waar Chain actief in is. De totale kantoorinrichting geeft duidelijk aan waar Chain voor staat: professionals in alle opzichten.

 

MEER OVER CHAIN TECHNICAL PROFESSIONALS: https://www.chain.nl/

 

 

WIL JIJ OOK ZO’N GEWELDIG INTERIEUR?

Ben je ook op zoek naar een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? Wij vertalen jouw wensen op creatieve wijze naar een uniek interieurontwerp en zorgen er tevens voor dat dit past binnen het budget. Neem direct contact op via 023-531 39 52 of stuur een e-mail naar info@perlakantoor.nl.

Date

1 november 2015

Opdrachtgever

Chain Technical Professionals

Ontwerp

Perla Kantoorinrichting

Producten

Zit sta bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair, directiemeubilair

Persoonlijk & betrokken

Dagelijks mag ik op een persoonlijke en betrokken manier bezig zijn met projecten voor onze opdrachtgevers. Het geeft mij dan ook elke dag weer energie en voldoening, om te werken aan mooie eindresultaten. Ik weet hoe belangrijk het is om te werken in een inspirerende werkomgeving. Een fijne werkruimte waar je optimaal kunt presteren en waar je energie van krijgt. Dit allemaal binnen een budget, deadline en passend bij de wensen en behoefte van onze klanten. Mijn passie voor interieur deel ik graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op, ik ben ook benieuwd naar je verhaal.

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting