• Betrokken
  • Deskundig
  • Persoonlijk

Vloeren

De basis van het interieur

 

Uw werkomgeving speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de visuele identiteit van uw organisatie – en die begint onderaan. Dus waarom zou u niet beginnen met vloerbedekking bestaande uit een combinatie van innovatie, inspirerende designs en uitstekende prestaties?

 

De kantoorruimte anders bekeken

 

We brengen een derde deel van ons leven op de werkplek door, waar de gekozen vloerbedekking ons gevoel van welzijn sterk kan bepalen. Onze producten zijn niet alleen stijlvol, kosteneffectief en inspirerend, ze kunnen bovendien op tal van manieren worden gecombineerd, zodat geen enkele look onmogelijk is. En omdat ze zo snel kunnen worden gelegd en zo weinig onderhoud vergen, kunt u de look net zo vaak veranderen als u wilt. Wij bieden kosteneffectieve vloeroplossingen voor ieder interieur, met vloeren voor entrees, recepties, kantoren, directiekamers, vergaderzalen, recreatieruimten, gangen, kantines en restaurants. Perla Kantoorinrichting verwerkt tapijttegels en projectvloeren van de merken: Desso, Leoxx, InterfaceFLOR, Forbo, BEWE, Modulyss, Ege.

 

Laat u inspireren door de projectfoto’s, zodat u overtuigd raakt van de vele mogelijkheden.

Bent u ook geïnteresseerd in onze producten?

Neem dan snel contact met ons op of maak een afspraak!

Even voorstellen

Mijn naam is Niels Hink en werk nu 14 jaar als interieurontwerper bij Perla Kantoorinrichting. Ik geef advies, ontwerp en begeleid opdrachtgevers bij het tot stand komen van hun interieurproject. Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je! Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.

Je kunt mij bellen op nummer 023-5313952 of mailen naar niels@perlakantoor.nl

Niels Hink
Interieur ontwerper bij Perla Kantoorinrichting