Banken Perla kantoorinrichting

Banken & Fauteuils

Banken en fauteuils zijn in een kantooromgeving allang geen exoten meer. Het zijn stijlvolle eyecatchers die tegelijkertijd een comfortabele zitplek bieden. Dit maakt ze veelzijdig en voor vele gelegenheden de ideale uitkomst. Onze banken en fauteuils zijn enerzijds comfortabel en functioneel, en anderzijds kenmerken ze zich door expressieve designs en eigentijdse ontwerpen.

Comfortabele banken en fauteuils voor een flexibele werkplek

Met de mogelijkheid tot een flexibele werkplek, bied je werknemers de vrijheid om te werken waar zij willen. We vinden het dan ook niet altijd prettig om de hele dag op dezelfde plek door te brengen en in dezelfde houding te zitten. Onze banken en fauteuils nodigen werknemers daarom uit voor verschillende gelegenheden:

  • Plek voor ontspannen pauzes
  • Informele ontmoetingen met collega’s
  • Plek om ongestoord na te denken
  • Het houden van brainstormsessies
  • En nog veel meer mogelijkheden

De banken en fauteuils zijn ontworpen met kwalitatieve materialen en stofferingen, zodat het zitcomfort optimaal is. Een deel van ons assortiment is daarom voorzien van hoge wanden, om afleiding te voorkomen en stilte te stimuleren. We creëren zowel hoekjes waar werknemers zich in alle rust terug kunnen trekken, als loungebanken voor een gezellige en informele sfeer. Met onze banken en fauteuils is dan ook ontzettend veel mogelijk, zoals je ziet in de voorbeelden en productfoto’s. Laat je inspireren door onderstaande afbeeldingen, maar neem voor advies of interesse vooral contact op met onze productspecialisten en styling experts. Samen ontwerpen we de mooiste kantoorinrichting die past bij je bedrijf.

Excentrieke fauteuils als blikvanger van je kantoor

Wie een kantoor binnenloopt, ziet het meteen: de opvallende en kleurrijke fauteuils. De sprekende en expressieve vormen en kleuren vangen je blik en geven je meteen een goede eerste indruk van het bedrijf. Fauteuils zijn bij uitstek geschikt voor felle stofferingen en kunstzinnige vormen. Daarnaast zijn ze een genot om naar te kijken en bieden tegelijkertijd je gasten ultiem zitcomfort.In de productfoto’s onderaan de pagina vind je voorbeelden van prachtige kantoorinrichtingen met fauteuils. Dit is echter een greep uit de vele mogelijkheden.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.