Perla mobitec stoel cosy

Stoelen

Stoelen nemen een belangrijke plaats in binnen de kantoorinrichting. Waar ze allereerst een essentiële basisfunctie vervullen, zijn ze tegenwoordig ook steeds meer van decoratieve waarde. Onze ontwerpen balanceren daarom tussen enerzijds ultiem zitcomfort en anderzijds creatieve en eigentijdse designs. Of we nu een vergaderruimte, aankomsthal of kantine inrichten, iedere stoel biedt maximaal comfort en is daarbij een toevoeging aan de moderne kantoorinrichting.

Ontvang gasten met een exclusief interieur

De eerste indruk telt en bepaalt hoe gasten je bedrijf zien en beoordelen. De aankomsthal is daarom een belangrijke ruimte binnen de inrichting. Goede stoelen zijn hierbij onmisbaar. Met stoffering van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast een onvergetelijk comfort, bied je een plek die gasten uitnodigt om prettig te zitten. Naast comfort, ontwerpen wij met aandacht voor design en details. Ontvangststoelen moeten namelijk enerzijds goed passen bij het interieur, maar mogen anderzijds extra opvallen met excentrieke kleuren en artistieke vormen. Zo weet je dan ook zeker dat gasten hun bezoek niet snel zullen vergeten.

Beter vergaderen met goede stoelen

Een goede vergadering begint bij goede stoelen. Het belang van de kwaliteit van vergaderstoelen mag daarom niet onderschat worden. Vergaderingen zijn vaak van lange duur en de stoel moet daarom voorzien zijn van maximale ondersteuning en prettig comfort. Daarnaast vinden in vergaderruimtes regelmatig meetings plaats. Relaties en klanten wil je ontvangen in een mooi interieur, dat daarbij uitstraalt waar je bedrijf voor staat. Comfort en design zijn ook hier weer de leidraad van een goed ontwerp. Welke keuze je ook maakt, bij al onze stoelen staan deze twee pijlers centraal.

Stoelen voor ieder interieur

Een inrichting van een kantoor doen wij altijd op maat, omdat ieder bedrijf anders is en daarnaast eigen kernwaarden heeft. Wij stemmen de inrichting af op jouw specifieke wensen. Met een ruim assortiment aan stoelen en een team van gepassioneerde ontwerpers, ontwikkelen we een onvergetelijke interieurbeleving.

Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Wij weten wat verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. Onze kennis over inrichten delen wij graag met je!

Heb je vragen, twijfel niet. Ik vind het leuk om je te spreken over mijn vak.