Duurzame kantoorinrichting

De vraag naar een duurzame kantoorinrichting groeit. Maar wat houdt dit precies in? Er zijn verschillende benaderingen mogelijk, maar voor een gezonde toekomst voor mens en milieu kunnen we er niet meer omheen.

Daarom streven we ernaar om een milieubewuste benadering toe te passen bij het inrichten van kantoren. We leggen steeds meer nadruk op het hergebruiken van bestaande producten, zoals het opnieuw stofferen van gebruikte bureaustoelen.

Duurzame kantoorinrichting voor gezondheid en welzijn

Bij Perla zien we duurzame kantoorinrichting als een interieur dat de gezondheid van de mens en het welzijn van de gebruiker centraal stelt. Dit uitgangspunt vormt de rode draad in al onze projecten.

We zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit, creëren ruimtelijkheid en streven naar een optimale akoestiek. Ook een verantwoorde materiaalkeuze is belangrijk bij het realiseren van een duurzaam kantoor. De keuze kan variëren van biobased materialen tot het hergebruik van bestaande materialen in een nieuwe context.

Ons doel is om keer op keer unieke en eigen ontwerpen te realiseren die aansluiten bij de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Om dit doel te bereiken werken wij nauw samen met onze klanten.

Duurzame kantoorinrichting van Perla
Niels Hink Perla Kantoorinrichting
Niels Hink
Interieurontwerper, Projectadviseur

Plannen om je kantoorinrichting op een duurzame manier te verbouwen of te herinrichten?

Wij vertellen je graag meer over onze visie en aanpak, en kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Refurbished kantoormeubilair

Het creëren van een duurzame kantoorinrichting kan worden gerealiseerd door bijvoorbeeld het implementeren van refurbished kantoormeubilair. Hierbij wordt uitgegaan van reeds bestaande producten die opnieuw worden ingezet. Met het oog op kwaliteit en garantie ondergaat het meubilair een grondige technische controle, wordt het gereinigd en indien nodig opnieuw gespoten of gestoffeerd.

Deze aanpak stelt ons in staat om te profiteren van meubels die al beschikbaar zijn, in plaats van nieuwe grondstoffen te gebruiken voor het maken van nieuwe items. Dit is een slimme aanpak omdat er al genoeg bestaande meubels zijn die kunnen worden hergebruikt om een duurzame kantoorinrichting te realiseren.

Een duurzame kantoorinrichting met Perla

Concreet, creatief en een nuchtere aanpak.

Dit is waarom je kiest voor Perla Kantoorinrichting.

Eigen tekenstudio - Perla kantoorinrichting

Eigen tekenstudio

Dankzij onze eigen ontwerpstudio presenteren we binnen korte tijd hoogwaardige 2D- en 3D-ontwerpen, waardoor de inrichting van uw kantoor direct tot leven komt. Ons deskundige team zorgt voor gedetailleerde visualisaties, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het toekomstige resultaat. Met onze ontwerpstudio maken we het proces efficiënt en bieden we kwalitatieve oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Breed assortiment kantoormeubilair Perla kantoorinrichting

Breed assortiment

Met een uitgebreid assortiment meubels, accessoires en apparatuur bieden we een one-stop-shop voor al je kantoorinrichting behoeften. Van bureaustoelen en werkplekken tot vergadertafels en opslagoplossingen, we hebben het allemaal.

Hoge klanttevredenheid Perla kantoorinrichting

Hoge klanttevredenheid

Bij Perla Kantoorinrichting streven we ernaar om uitstekende klantenservice te bieden. We zorgen voor een soepel en zorgeloos proces, van het eerste contact tot de uiteindelijke installatie, om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Zij gingen je voor

MEOS it.

Haarlem

OfficeZ Kennemerhaghe

Heemstede

Tebulo Engineering B.V.

Alkmaar

Evos

Amsterdam

Bot Bouw

Heerhugowaard

Enza Zaden

Enkhuizen
Bekijk alle

Duurzaam kantoor inrichten

 

Onze interieurontwerpers staan klaar om jouw kantoorruimte om te toveren tot een duurzaam meesterwerk. Of je nu streeft naar een eigentijdse uitstraling of een rustieke sfeer, onze experts begrijpen jouw visie en zetten deze om in een duurzaam en adembenemend interieurontwerp voor jouw kantoor.

De veelzijdigheid van duurzame kantoorinrichting

Duurzaamheid en kantoorinrichting zijn twee begrippen die steeds prominenter worden bij het vormgeven van moderne kantoorinterieurs. De mogelijkheden om duurzaamheid te integreren in kantoorinrichting zijn divers, maar één ding is duidelijk: voor een gezonde toekomst, zowel voor mens als milieu, kunnen we niet meer om duurzame kantoorinrichting heen.

Maar het ontwerpen van een duurzame kantoorinrichting is een veelzijdig proces dat geen vaste formule kent. Maatwerk is essentieel, want elk kantoor heeft zijn eigen specifieke behoeften en uitdagingen. De sleutel tot succes in het creëren van een gezonde werkplek met aandacht voor mens en milieu ligt in de samenwerking met een ervaren interieurontwerper of een gespecialiseerd interieuradviesbureau.

Hoe kan je je kantoor duurzaam inrichten?

Duurzame kantoorinrichting is niet alleen een trend, maar een noodzaak geworden voor degenen die een positieve impact willen hebben op het milieu en de gezondheid van hun medewerkers. Hier zijn enkele belangrijke stappen om uw kantoor duurzaam in te richten:

  1. Een Groen Ontwerp: Begin met een ontwerp dat natuurlijke elementen omarmt. Dit omvat het gebruik van planten, groene muren en veel natuurlijk licht. Een groen kantoor zorgt voor een gezondere omgeving en verhoogt de productiviteit.
  2. Energie-efficiëntie: Investeer in energiezuinige verlichting, verwarming, en koelingssystemen. Zorg ervoor dat uw kantoorruimte is ontworpen om energie te besparen, bijvoorbeeld door het gebruik van bewegingssensoren voor verlichting.
  3. Duurzame Materialen: Kies meubilair en materialen die zijn vervaardigd met het oog op duurzaamheid. Denk aan gerecyclede materialen, FSC-gecertificeerd hout en producten met een lange levensduur.
  4. Gezonde Werkplek: Zorg voor een gezonde werkomgeving door de luchtkwaliteit te optimaliseren en aandacht te besteden aan ergonomie.

De voordelen van een duurzaam ingericht kantoor

Een duurzame kantoorinrichting kent vele voordelen. Zo is het niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je medewerkers. Door bijvoorbeeld te werken met duurzame materialen verbeter je de luchtkwaliteit op kantoor. Dit resulteert in een gezondere werkomgeving en verlaagd het ziekteverzuim. Ook verbeter je je bedrijfsimago. Want steeds meer klanten en zakelijke partners geven om duurzaamheid. Door een groene kantoorinrichting te omarmen, toon je je betrokkenheid bij milieubewust ondernemen.